Sayfa 179/246 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Biraz kendimizi geliştirsek iyi olur. Herşeyin faydası var.. Ne oluyor ne bitiyor.. Bir veri nasıl yorumlanmalı..

Haber akışı da çok önemli.. Asya Avrupa Amerika piyasalarındaki haberler ne..
    Krepi sade mi yapıyorsunuz?

Ben de yerleri süpürmeliyim. Çok üşeniyorum.
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

1984 oldu Altın.. Hadi canım 1966 göstert bugün

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Krepi sade mi yapıyorsunuz?

Ben de yerleri süpürmeliyim. Çok üşeniyorum.
    Sade yapıp çilek reçeli sürücem üzerine.. Nutellam yok.. Olduğunda bitiriyorum hemen o yüzden Nutella çok almıyorum eve kilo aldırtıyor bana

Şimdi burda olsa mesela ekran karşısında kaşık kaşık yer bitiririm

Kolay gelsin size de.

Canım çekti ya

Görüşürüz yine hiaaa

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Sade yapıp çilek reçeli sürücem üzerine.. Nutellam yok.. Olduğunda bitiriyorum hemen o yüzden Nutella çok almıyorum eve kilo aldırtıyor bana

Kızlardaki bu çikolata yeme şekli de bir tuhaf. Bu yaşıma kadar hiçbir erkeği kaşık kaşık çikolata yerken görmedim. Yiyecekse de illaki bir şeye sürer ve öyle yer.

Çünkü ben de içerisinde çok fazla şeker var diye hiç almıyorum o tarz şeyler. Ama evde illaki fıstık ezmesi bulunur. İnternette şekersiz ve katkısız fıstık ezmeleri bulup alıyorum hep. Onu istesen de kaşık kaşık yiyemiyorsun, çünkü boğulacak gibi oluyor insan. Çay içerken yemek için de illa ki fıstık bulunur evde. Ve kilo kilo alıyorum. Yer fıstığı harika bir şey, hem ucuz hem de besin değeri çok yüksek. Gerçi benim kalori sorunu olmadığı için böyle rahat konuşabiliyorum. Antrenman yapmasam düzenli deli gibi kilo alırım.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    1984 oldu Altın.. Hadi canım 1966 göstert bugün
    Altın eğer yönünü yukarıya çevirecek ise, çevirmeden önce mutlaka 1.980 seviyesini görmeli. Yani benim bakış açımdan böyle. 4 saatlik zaman diliminde güzel satış fırsatları oluşuyor ama korkuyorum işleme girmeye.

Bunun en büyük nedeni de GBPUSD düşerken GBPJPY paritesinin bunu desteklemiyor olması. Yani şöyle bir ihtimal geliyor aklıma. JPY düşmeyi bırakır ve yönünü yukarıya çevirirse, beraberinde sterlini de yukarıya çeker. Bu da Amerikan Dolarının güç kaybetmesine neden olur ve dolayısıyla altın da yönünü yukarıya çevirir.

İhtimaller ihtimaller...

Robot gibi düşünecek olursak, hem D1 hem H4 zaman diliminde yön aşağıları gösteriyor. Ve ilk hedef 1980.
    Son düzenleme : selym; 17-05-2023 saat: 14:34.

Sayfa 179/246 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •