Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 18/39 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
Arama sonucu : 306 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Dünyada İflas eden şirketler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ya böyle yazıyom da bakma sen , sırf bana insanoğlunun saf mucadelesi komik geliyo ya ondan
    Yoksa kimseye dokanmıyom ben ama eglenmekte çok para ya
    Onun yerine dunyayı izle izle
    Eğlen işte

Tabi o filmdeki palyaço ya özel not:

Araştırma var gercekten

Palyaçolar esasta en ciddi adamlarmış (artık hayatın gailesini içlerine nasıl gömüyolarsa)

Ya iki senelik gaztecilik okuyup prof olanlar var ya )))

Nasıl bi komedi düzende yaşıyosak Artık

Sayın hakem
    İnan filme milme
    Gerek bilem yohtir.

Ama sorduğun şuysa , Evet doğru

Bi gün bu insanoğlu doğru düşünmeyi
    Hayalinde dahi göremeycek canım
    Ona ne şüphe

Yani moruk
    Olay şimdilik kadınların savaşı gibi
    Saç çekme tirnakla yolma vs
    Bakalım erkeklerin savaşına evrilecek mi?
    Son düzenleme : Moruk; 31-05-2020 saat: 09:01.

Film giderek ilginçleşiyor sn moruk.Sonuna kadar seyret anlarsın.Filmde sistem eleştirisi ve analizi var.Sonunda da olacaklar gösteriliyor.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Film giderek ilginçleşiyor sn moruk.Sonuna kadar seyret anlarsın.Filmde sistem eleştirisi ve analizi var.Sonunda da olacaklar gösteriliyor.
    Sistem eleştirel değil .
    Şirketlere , işliyosa dokunma mantığı var.
    Ama filmde adamın rol kesme kabiliyeti güçlü. Epey.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    ABD'deki isyanın, Joker filmiyle bağlantısını, çok iyi yakalamışsınız.
    Düşününce... Olur mu olur.
    Tarih boyunca, önce kitaplar, tiyatrolar, sonra filmler neden sansürlenmiş ?
    ABD, boşu boşuna, SPACEX şovu yapmadı dün.
    Rusya ve Çin'in, yıllardır yaptığı, sıradan bir şeyi, cilalayıp piyasaya sürdü.

Üstelik elimizde, Terry Gilliam - Brazil (1986) örneği var.
    https://www.youtube.com/watch?v=yVDOrlugfBI
    Robert De Niro'nun canlandırdığı, Harry Tuttle karakteri, Oklahoma bombacısına ilham kaynağı olmuştu.

Bir yandan da KOVİD-19 kabusu tam gaz devam ediyor :

İngiltere : Ülkeye gelenlere, 14 günlük karantina uygulamasının kalkması için, Johson'a yoğun baskı var.

John Barret : New York'un en ünlü kuaför salonu, iflas mahkemesine gitti. Müşterileri arasında, Hillary Clinton'da bulunuyordu.

Palmali holding : Ülkemizde de çok iyi bilinen, Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un şirketi iflas etti. Rus Sberbank, Londra mahkemesinde, 261 milyon dolarlık mal varlığına tedbir koydurdu.

Renault : Fransa'da binlerce işçi, protesto için yürüdü.

Emirates : 180 pilotu çıkarttı. 105.000 çalışanından, % 30 kesintiye gidebileceği konuşuluyor.

Microsoft : MSN için hikaye seçen, düzenleyen personelinden, ABD'de 50 kişiyi, İngiltere'de 27 kişiyi çıkarttı. Yapay zeka devreye girdikçe, rakamların artması bekleniyor.

Boeing : İlk tur işten çıkartma planını açıkladı. 1.500 mühendis, 1.000 teknisyen olmak üzere tamamı sendikasız beyaz yakalılar.

BMW : 5.000 çalışanını çıkartıyor. Öncelikli olarak gönüllü oluşturmaya çalışıyor.

Tower : Yeni Zellanda'lı sigortacı, 108 kişiyi çıkartıyor.

Sn izmut bu topiği çok faydalı görüyorum.Batan sektörler durumun hem vehametini hem gidişatını bize gösteriyor.Çabalarınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim.Ben holywood da hep olacakların izlerinin önceden verildiğini bilen bir insanım.O yüzden bütün holywood yapımlarını o gözle incelerim.Son zamanlarda işsizlik temalı filmler artmıştı özellikle ben afleck in şirket adamları ve george clooney in insanları şehir şehir gezerek işten attığı bir film çok ilgimi çekmişti.Şimdi adını unuttum.Aslında uzun süredir işsizlik olayı da radarımdaydı.Sonuç ortada.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn izmut bu topiği çok faydalı görüyorum.Batan sektörler durumun hem vehametini hem gidişatını bize gösteriyor.Çabalarınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim.Ben holywood da hep olacakların izlerinin önceden verildiğini bilen bir insanım.O yüzden bütün holywood yapımlarını o gözle incelerim.Son zamanlarda işsizlik temalı filmler artmıştı özellikle ben afleck in şirket adamları ve george clooney in insanları şehir şehir gezerek işten attığı bir film çok ilgimi çekmişti.Şimdi adını unuttum.Aslında uzun süredir işsizlik olayı da radarımdaydı.Sonuç ortada.
    Abi olay strateci işi birazda
    Boru değil yani
    Kimse para kaybetme istemez
    Tahminim planda
    ABD de paranın çoğuna sahip gurup
    Sırra kadem cin e basıp gitcekti de tabi sermayenin önden taşıdıkları kısmı şimdi orda karantinada (rehin kaldi galiba ) sanırım cin abd ile anlaşmadan ordaki fabrikaları tekrar işletmeye actirtip onlara bal kaymak yedirmeyi pek istemiyo haklı da çünki sonun da abd ile askeri çatismayi kazanma şansı sıfır Null yani zero
    Son olaylar karıştırdı işi
    Sen halkın içinden yetişip okuyup bi yerlere geldin ama abd de sokaktaki elemanterlerde de aynı potansiyel var yanılgısi ve hatta gafleti belki de gofreti icindesin
    Gofret Muzlu olsun kakaolu vanilyalı ağzımin içini kamaştırıyo vallaaaa
    Yani o sokak çocukları ana yemek et yemeği değil olsa olsa uvertür yani müjver filan müjver den ana yemek olmaz

Yani tornistan ettiler
    İşin cogunu
    Sokaktaki parasizlardan ziyade
    Şatolarda konyak puro demiglas soslu bonfile tuketenler ayarlıyor ya
    Diğerleri piyon
    Yani bunu yazınca proleter yada patron küpeği sanmasinlar tabi beni diye yazarken olaylar ele döneyi işte uşağum ben needeyim ben kurmuyom ya pimi
    Ama harbidende gerçekten öyle olmalı sanki

Unutmaan başarının tek sırrı
    Erken kalkmak yol almaktır
    Uyumaan köfteler

Hatta oyle ki abi ortam gerginliği
    Bay trump şu an sığınakta
    Oyle bi korunuyoki kimse yaklaşamaz ona
    Ve görüken o ki
    O sığınakta baya bi süre de kalıcak
    Şey ederim öyle başkanlığı la

Moruk bi guş gibim hür ve özgür
    Geziyo
    Dağ bayır çayır
    Hep deme nayır
    Arada yes de yes

Adamı resmen can güvenliği namına bilinmez bi dağa kaldırmışlar
    Trakyada
    Dağa gidiyom denmez
    Dağya gidiyom denir

Halk ozanı moruk
    Son düzenleme : Moruk; 01-06-2020 saat: 07:18.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    komplo teorilerine pek itibar etmeyin... film senaristlerinin çoğu hem hayal dünyaları çok renkli hem analitik düşünebilen hem alakasız gibi görünen olayları birbirine bağlama yetisine sahip insanlardır. hele bir de yönetmen olurlarsa ... beyaz perdede gösterime girmeyip , usa içinde tarikatvari bir takım oluşumların izlediği filmlerde ise mesajlar verilir...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Tabi o doğru bi belgesel izlediydim onda kurukafa tarikatina mensub baba Bush tan bahsediliyodu
    Zate reagan da artiz idi
    Fark etmiyo
    Perdenin önü yada gerisi
    Karar verip ona göre seni kullanıyolar işte çekirge
    Ben oynamiyom deme lüksün yok
    Oyuna girdinmi ne zaman çıkacağını da bilemiyon demiyolar sana baksan ya baba Bush girdi oğul Bush çıktı haha
    Zor işler onlar
    En baştan girmeyecen ahilli olajaaannn
    Kariyer olarakta
    En iyisi belediye seçiminden seçimine
    Yerleri süpüren kadrosuz bi temizlik işçisi ol
    Ucuzluktan al zebzeni kadrolu bisiklete yükle nevaleyi doğru eve
    O işler sıkıntılı para kazandırırlar yedirmezler öyle yani bence
    Basit insan olujan moruk en huzurlusu o.
    Onlar başarır sen Başaraman oğul unutma bu sözü
    Cunkuuuu
    Taklit her daim
    Aslını yaşatır

Sayfa 18/39 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz