Sayfa 18/1002 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Palanın bile burnunun ucunu göremediği ortamda ,siz ne yapmak ve nereye varmak istemektesiniz ?

2.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Palanın bile burnunun ucunu göremediği ortamda ,siz ne yapmak ve nereye varmak istemektesiniz ?
    Diptemiyiz tepedemiyiz bir turlu isin icinden cikamadik.

3. Bu ihracatçı kur işi 3-4 ay denenir gelişme olmaz ise terk edilir. Hazırlıksız plansız bu işlere girişilmesi eleştiriliyor.

Çin'den ekipman geliyor burada birleştirilip satılıyor, herifler kapasitemiz doldu dese üretim artmaz. Keza örnek olarak Avrupa'lının zeytinyağı tüketim kapasitesi belli, daha ucuz diye birden artırmaları ve tüketim tecihlerini değiştirmeleri zor.

İhracatçı kuru denince, en risksiz yatırım döviz oluyor, düşmesine izin vermezler zaten yeterince açık var, birikmiş geçmiş enflasyon ile henüz yansımamış enflasyon da var diye düşünülüyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Abi gazeteci nin tarzı taban taban Mart'ta öyle yapmıştı. Cuma tavan taban olunca 2 hakkını kullandı. Pzrtrsi Indi yerden kalktimi bozkurt dibi işaretlesin. Kalkmadiysa teknik analiz diye birşey yoktur normal ahahahahh

5. Buyur buradan yak …
    Yarın dolar yine mokoko

https://twitter.com/BloombergHT/stat...Unoh0mD2Q&s=08

6. TV'de bir kaç kez pencereme cam takacağım cam yok dendi. Benim bildiğim cam fırınları durmaz, gerekirse üretilen cam kırılıp tekrar fırına konur. Daha yeni bir hat açılmıştı.

Burada ya çok yoğun bir dış satım var ya da aradaki toptancılar ile ISI-CAM üreticileri fiyatların yükselmesini bekliyor. Düzcam'da ŞİŞE dışında yerli bir üretici ile İran vs. yakın coğrafyada üreticiler de var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

çin bu noktaya nasıl geldi. çünkü açlıktan ölmeyi, baskı altında yaşamayı öğrendi. çinin bazı bölgelerinde su sadece içmek için kullanılır. hala bizim durumumuz çok daha iyi.

https://onedio.com/haber/dunya-tarih...erceler-537330

lise diploması bile yoktur mao'nun. araştırmadım ama kesin öyledir.
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Abi gazeteci nin tarzı taban taban Mart'ta öyle yapmıştı. Cuma tavan taban olunca 2 hakkını kullandı. Pzrtrsi Indi yerden kalktimi bozkurt dibi işaretlesin. Kalkmadiysa teknik analiz diye birşey yoktur normal ahahahahh
    memedabi VOB da mısın? sordum -cugap veremedin ..bi soru daha sorayım müsaadenle..

Yarın yeşil mi -kırmızı mı kapatır?
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 18/1002 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •