Sayfa 181/996 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    145550 long

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    146200 kapattım

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bende hem lonk hem sort..var....nereye gıderse ....2000 p kar alıom...beklıom
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    dıs polıtıkada Yumos'la yıkanmıs acıklamalar gelıyor...

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: (Yunanistan) Türkiye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önkoşulsuz diyaloğa açık yaklaşımını sürdürecektir

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy'un Bir Soruya Cevabı

Soru: Yunanistan Oruç Reis'i bahane göstererek diyaloğa yanaşmıyordu. Oruç Reis çalışmalarını tamamladı, bu durumda Yunanistan'ın tutumunda bir değişiklik öngörüyor musunuz?

Cevap: Bilindiği üzere, Türkiye başından beri Yunanistan ile önşartsız diyalogdan yanadır. Nitekim, Yunanistan ile istikşafi görüşmelerin yeniden başlatılması konusunda mutabakata varılmış, ancak Yunanistan'ın Oruç Reis'in sahada olduğu gerekçesiyle geri adım atması nedeniyle görüşme tarihi belirlenememiştir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız, Oruç Reis'in Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini tamamlayarak, 29 Kasım 2020 günü Antalya'ya döndüğünü duyurmuştur.

Türkiye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önkoşulsuz diyaloğa açık yaklaşımını sürdürecektir.
    hayt, huyt...nerden nereye....utanılacak durumdayız...asena bile bu kadar hızlı kıvıramıyordu...hayır, içeride ne yaparsan yap da, dışarıda ülkeyi temsil ediyorsun...biz de bunlarla birlikte kıvırmış oluyoruz, alakasız vatandaşlar olsak bile.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bende hem lonk hem sort..var....nereye gıderse ....2000 p kar alıom...beklıom
    Hmm az öz ve fakat yine biraz da belki diyosun yani..

Desene de önceden $unu yaw.. )

5. yan ılabılırım ama 149dakı hareketlerde sort acıldıgını tahmın edıyordum....gercekten su ankı hareketlerde öyle ağır sort acılıo gıbı buyuk hareket olacak...gıbı...dıkkatlı olun
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Meşhuur kaplumbağa hikAyesi vardır forumun akİn0N style ama tek öznenin.. Bknz. )

7. Sizlerden ricam 16. Nolu logoya oy verirmisiniz. Projem için verenlere tsk. https://www.tricider.com/brainstormi...qa0canY43XF8fQ

8. [IMG][/IMG]

ons da genemi ayı tuzağı attılar

yok artık genemi dejavuuuuuuu
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Sayfa 181/996 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •