tahta açık olsa kesinlikle yazmazdım ama yusuf beyde herkeste biliyor bu adamlar kaç kez şunu yapcaz bunu yapcaz dediler ne oldu ne yaptılar 2 yıldır 25000 tl zararla thtam kapandı ilk günler çok zor günler geçirdik daha öncelerde aynı elde dünya kadar mal ihya eder 50 milyon hissesi var .162 milyon hissesi olan ve malı borcunu karşılamayan mensa işte kota döndü yüzde 300 pirim yaptı.14 kuruştan açtı 17 kuruşta alım fırsatı verdi şu an 42 kuruş ve artarmı daha ben girmem şahsen ama inanın bu anel telekom tahtası açılsa ben inanıyorumki bu çelikeller bu tahtaya baskı yapar.mensayla karşılastırmak bile mallıktır ama mensa yüzde 300 yaptıysa telekom yüzde 1000 yapması gerekirmi sizce.bence geekir .işte olmuyor karekter meselesi malına sahip çıkma varmı yok 35 kuruştan küçük yatırımcı gibi hisse alıyor patron utanmıyor program açıklasa kottan atılmıcaktı belki.bunlar iş yaptıkça eline ayağına dolandırıyolar bu işi çözecek kapasite yok bunlarda .kendi fikirlerim ve beyanlarım olup kimseyi bağlamaz.gerçeklik payı olmayabilirde.ytd deil
Yer İmleri