Sayfa 186/333 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

Fed in 2025 yılı için faiz indirim beklentisini düşürmesi nedeni ile,ABD borsaları sert satış yedi,,,%-3.5
    Yurt içinde enflasyon tarafında zaten işler iyi gitmiyor.
    2025 yılının çok zor geçeceği söyleniyor.

Gelelim hisseye,,,120.50 den bu yana düşüş devam ediyor,,her gün kırmızı kapatması "alımı erteleyin"işareti.
    Aşağıda destek 103.42,,,daha aşağıda 99.70
    Bofa 676.000 lot ile en güçlü satıcı konumunda.

Patron, 80 milyarın biraz üstünde ciro hedefleyip,,,7-8 milyar net kar getiremeyecekse,o şirketi kapatsın,ya da satsın.
    Patronun güven açısından bu,son şansı.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku

Patron, 80 milyarın biraz üstünde ciro hedefleyip,,,7-8 milyar net kar getiremeyecekse,o şirketi kapatsın,ya da satsın.
    Patronun son şansi diye bisey yok. 10 yil surundurulmuş bu hisse, o arada patronda Tr nin en zengini olacak kadar kazanmis. Kaybeden yatirimci olmuş.
    Biz kendi derdimize yanalim, o p. Ge bisey olmaz

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Fed in 2025 yılı için faiz indirim beklentisini düşürmesi nedeni ile,ABD borsaları sert satış yedi,,,%-3.5
    Yurt içinde enflasyon tarafında zaten işler iyi gitmiyor.
    2025 yılının çok zor geçeceği söyleniyor.

Gelelim hisseye,,,120.50 den bu yana düşüş devam ediyor,,her gün kırmızı kapatması "alımı erteleyin"işareti.
    Aşağıda destek 103.42,,,daha aşağıda 99.70
    Bofa 676.000 lot ile en güçlü satıcı konumunda.

2024 Bilançosunda 7 Milyar kâra ulaşması için son çeyrekde 3.102.520.000 tl,8 Milyar kâra ulaşması için de 4.102.520.000 tl kâr açıklaması gerekir matematik olarak..Açıklayabilir mi?Bilemiyorum.Ama 1.5-2.0 Milyar kâr açıklasa da 3.Çeyreği 3-4'e katlayacağı için pozitif algılanabilir diye düşünüyorum.4. ve 1.Çeyrekler Ülker'e iyi satış/kazanç sağlayan Çeyrekler olduğu için 1.Çeyrek sonunda oldukça düşük bir F/K oluşabilir..Sonuç olarak Mayıs sonuna kadar bekleyenler Ülker Hissesinde iyi hareketler görebilirler düşüncesindeyim..Bu arada İktidar mecburiyetden,ABD ve Trump da politikaları icabı Türkiye ile olan ilişkilerini görece pozitife çevirirlerse ve FED bir-iki Faiz İndirimi daha yaparsa, bu durum genel olarak Borsamızda bir olumlu hava yaratabilir..Olumlu düşünmek için sebepler yaratmaya çalıştım..Kendi fikirlerim olup,asla Yatırım Tavsiyesi değildir.

4. Herkese selamlar....

Evet biliyorum;hikaye;koyun çalıdan atlayacak da yünleri çalıya takılacak da ,o yünleri toplayacağız da ,o yünlerle kazak yapacağız....hikayesi....
    Suriye den bahsediyorum....
    Suriye de işlerin düzelmesi!!!! hangi sektörlere yarar,Ülker e yaramaz mı?
    Suriye de bir devlet aygıtı kaldı mı kaldı ise parası var mı gibi vs vs.. sorular...
    Çimentoculara,satabilecek yakınlık da olan elektrikçilere,sütçülere,tavukçulara filan falan yarar....
    Tabi Türk devletinin bizden alacaksın şeklinde baskı yapması lazım...
    Çikolataya,şekerlemeye sıra gelir mi?

Suriye ye uluslararası yardım kampanyası organize edilip para yağsa belki....
    Ama batının hiç de öyle bir niyeti varmış gibi gözükmüyor (şimdilik)
    Yada 3-5-10-x petrol kuysunun gelirini bize bağlasınlar Türkiye baştan inşaa etsin Suriye yi...
    O petrolü de bize yedirirler mi?
    Suriye nin inşası işini maddi manevi bizim üzerimize yıkmasalar bari....

Farkındayım biraz kafa ütüledim kusuruma bakmayın artıkın....

Saygılar/Başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

107.30 dan kuvvetli tepki verdi.Gün sonu Bofa baskılamassa,olumlu olur.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. Çok çok özür dilerim ama son bir şey ekleyeyim;Google da ülkelerin nufuslarını ve artış hızlarını incelemeyi seviyorum....
    Çevremizdeki arap ülkeleri,İran,Hindistan,Bangladeş (ve Türkiye)gibi ülkeler 1960 sonrası tavşan gibi üremişler.....
    Irak ın doğurganlık oranı 3,44 ,savaş daki Suriye nin 2,70
    1960 dan sonra pek çok batı ülkesinin nufusu taş çatlasa 1 kat artarken Irak ın 7,Suriye nin 6 kat artmış....
    Çoğu devlet tarafından bakılan fakir insanlar....
    Irak da kişi başına düşen milli gelir 5400 dolar Suriye de 420 dolar....
    420 dolarlık insana ne satabilirsin ki?
    Petrol de her geçen gün cazibesini yitirirken....

Saygılar/Başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

...

Bazı önemli Aracı Kurumlarca, Ülker in 2024 yılı sonu FAVÖK bedelinin ödenmiş sermayesinin yaklaşık 43 katı, 2025 yılı sonu yaklaşık 52 katı, 2026 yılı sonunda da 59 katı olabileceği tahmin edilmektedir.

Not:Ülker 2023 yılı bilançosunu 10.03.2023 de, 2024 yılı bilançosunu da 11.03.2024 yılında KAP a göndermiştir..
    ...

Sayfa 186/333 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •