Sayfa 188/417 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

1. 1.22-1.23 oluyor
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

2. Sevgili spek seninde bacın anan var ayıp değil mi kendine onlara laf getiriyorsun
    A be ....batıracaksan batır ya s...git.satacan mı ne ypcksan?baban öldü son ana kadar mücadele etti bu iş burda bırakılır mı bu ülkeden daha iyisi mi var var sa s ...git edepsiz....Yanınada gelecem yakında dertleşecez ya sev ya da terk et akıllı ol....

3.  Alıntı Originally Posted by chapuisat Yazıyı Oku
    daha nereye kıracak üstad 1-TL oldu

Yönü aşşağıya doğru olsa burdan 1 e gerçekten gelirdi oralarda bir desteği daha var dediğim gibi 1.18 dip yaptı oyalıyor cuma günü yukarı yönlü hareket ve 5m işlem hacmi güzeldi.

4.  Alıntı Originally Posted by Fakirborsaci Yazıyı Oku
    Yönü aşşağıya doğru olsa burdan 1 e gerçekten gelirdi oralarda bir desteği daha var dediğim gibi 1.18 dip yaptı oyalıyor cuma günü yukarı yönlü hareket ve 5m işlem hacmi güzeldi.
    yükselten de düşüren de aynı kişi sanıyorum?

5.  Alıntı Originally Posted by chapuisat Yazıyı Oku
    yükselten de düşüren de aynı kişi sanıyorum?
    Aynen öyle bu hisse hep endeksin kötü milletin para kaybettiği zamanlar prim yapmış. şimdi endeks kötü durumda o yüzden bakıcaz neler yapacağını..farkındaysanız bu hissenin işlem hacmi bu kadar yüksek değildi,

6. bilanço ne zaman gelecek bilgisi olan varmı
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

7. yÜzde yüz bedelli haberi düşmüş kapa bunun içinmi bu kadar salmıştı.

8. %50 düştü şaka gibi

Sayfa 188/417 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •