1prometheus kardeşim ne kadar uzun yazmışsın ve sürekli bir mesaj verme peşindesin. Artık bıraksın bu işleri kişi yada gruplar yeter da bundan sonra şirketin iyi olması için mücadele verilsin bizine selimden babasından ablasından biz artık şirketin iyi olmasına bakmalıyız kim şirketi iyi yerlere getirecekse destek vermeliyiz brüt takas ve gözaltın dan çıkması lazım çağrı olayı bittiyse şirketin önüne bakması lazım sen ve senin gibilerin yazıları ua ego yada birşeylere hizmet ediyor bana göre
5 yıldır borsadayım böyle güzel düzücü, sıraya dizici, yatırımcı yatırıcı hisse görmedim. Haram zıkkım olsun her kuruşum hepsine
Şirket iyi gitmesi için uğraşmalı? İstenseydi bu geçen üç yoldaşa şirket çok iyi gidebilirdi bunun için hiç blr engel yoktu. SPK kararları engel olmuş diye bazı şeyleri empoze ediyorlar sürekli, o da piyasaya karşı yönetilen oyunun psikolojik yönü![]()
Birde şunu unutmamalı borsada bir çok şirkette (her şirkette değil) durum şöyle işler;. Piyasaya yukarıdan gömülmüş hisselerin tekrar en ucuza en düşük ortalama maliyetlerle toplanması için şirket flnsbsal ve özsermaye olarak negatif duruma getirilir. Ve hisseler toplanmışsa ve piyasaya yüksekten tekrar gömülmesi için şirket mali ve özsermaye bakımından tekrar pozitifleştirilir. . .
ben şefaat
beni whats up grubundan bilenler bilir..öncelikle şunu söylim nail beyin önderliğinde çağrıyı olayı büyük ihtimal bitse de, bu oluşum hiç bir şey yapmasa da şirketin mal varlıklarının satışını engellemiştir.. belkide baran yoluyla oteller bir bir elden çıkacak, tahta kapanacaktı. davayı kaybetmiş olabiliriz ama unutmayın burda kazanan ASLINDA BİZİZ... ben şimdi çağrı bitti diye ilhana naile veya ismaile istediğim lafı cakacak değilim... ama yani çok sık arıyorum bazı konularda farklı düşünüyorum diye veya uslubum ağır diye grup haricinde ismail beye attığım mesajlar elbette AĞIRDI..benim hatam var mı var..Ama yani ismail e kırgınım bu kadarda bağnazlık olmaz yahu.. iyi sen sinirlenince bişey yok biz sinirlenince .... şutla... bu hissede emeği olmasa ben ne yapacağımı bilirim ama yapmıyorum...neden? ben nankör değilim... şu sıralar adamın astığı astık kestiği kestik.. ha beni şutlmakta haklımı haksız mı? haklılık payı var.. ama yani ben bir başkası değilim? şu an ismailin kontrolden biraz çıktığını fazlasıyla duygularının esiri olduğunu düşünüyorum..aydınlık günler göreceğimizi söyleyerek yazıma noktayı koyuyorum..
Bir de tahta tek elden yonetildi yazmissiniz nerden biliyorsunuz yahuparonoya fikirler yillandikca gercek gibi gelirmis insana
tamam belki dediginiz gibidir bilemem ama boyle tahminlerinizi temele alarak sanki gercekmis gibi uzerine yeni fikirler insa etmeniz hem sizi hem bizleri yaniltir.
Geçin bu muhabbetleri! Gülhane parkındayız herşeyin farkındayız![]()
Herseyi gerçekler üzerinden yazıyoruz, üç yıldan fazladır olup bitenlerin ne olduğunu neden olduğunu nasıl olduğunuzda çok iyi farkındayız.Senin hayalperest kurgularına göre düşünüyorsun sadece
Ama patronların hikontrolleri dışındaki hlsselerin maliyetini yukarı fiyatlardan da yüklenecek nakiti güçlü piyasa oyuncuları ile anlaşmışsa yükselteceğiz diyorlarsa elbette hisseyi çok yukarı taşıyabilir.
Önce piyasaya çok pozltlf algılanacak ciddi bir iki attaksiyon gercekleştirirler ve bu olumlu algının desteğiyle oyuncular hisse fiyatı ı alıp yukarı taşır. Artık çağrının veya şirket ile şirket yönetimine karşı başka argunsnın olmayacağı yerlere taşırlar. Ve sonra şirkette yeni ciddi pozitif işler yaparak hisselerin eş değiştirmesini sağlayabilirler. Herşey yönetimin anacı ve niyetiyle ilgilidir.
Yani senin demeye çalıştığın ve beklerini olarak koyduğun durumda bir olasılık elbette. Ama bu koşullardaki bir hissenin flyatını piyasada çok yukarı taşır masalına inanmamız zor![]()
Yer İmleri