Sayfa 189/1014 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8107 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    3 tl temettü gk 27 nisan

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    gündem maddelerinde sermaye ile ilgili bir şey yok gene havanda su dövecek gk la katılanlar umarım birileri sıkıştırır bu piskopat patronu da bagfaş gibi bir sermaye artırımı yapar yoksa böyle vur kaç hissesi olur gerçi onların istedigi de bu zaten alan kendileri basan kendileri hayırlı akşamlar.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. Yarın hisseyi düşürür 2,7 tl ne dir ki

Alıntı Originally Posted by serdalkal Yazıyı Oku
    Yarın hisseyi düşürür 2,7 tl ne dir ki
    150 bin lirası olan adam 30 liradan ereğli alsaydı 5 bin lot a 20 bin lira temettü alırdı.

Bu ise 2 bin lira temettü anca eder.

Baskı icin herşeyi yapıyorlar.
    Belki sermaye artırımı için birşeyler olur da bi işe yarar.

Selim kardeş 18 liraydi Ereğli graflari karşılaştır

Suçu hiç patronda arama kumar masasına oturdun yatırım masasına değil o yüzden trendi görünce gir karı görünce çık kağıdı

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Selim kardeş 18 liraydi Ereğli graflari karşılaştır

Suçu hiç patronda arama kumar masasına oturdun yatırım masasına değil o yüzden trendi görünce gir karı görünce çık kağıdı
    Haklısın üstadım.
    O zamanlar nazarımda tutuyordum.
    Bi ara değistireyim diye düşünüyordum.
    Fakat yorum ve beklentiler o kadar ayyuka çıkmıştı ki elim varmadı.
    Sabır tavsiye ederken sabırsızlık bana yakısmazdı.
    Senin dediğini yapsaydım eğer, dediğin tutmasaydı sana karşı hüsnü zannım bozulurdu diye ellesmedim.
    Sen dogru bildiğini bana özelden yaz ben degerlendiririm.
    Ytd

6. temettü açıklanan kara göre düşük kalmış olabilir ama devam eden bir proje var. firmaya nakit lazım bu ufak harçlıkla ( 2,125 tl ) yola devam, Liman büyütme işleri bitse ve gemiler vızır vızır gelip gitseler tam kapasite ne kazanır ve 10 mil sermayeye HBK ne olur,
    bedelsize ihityaç duyarmı duymaz mı? yoksa insanları hepten hisseden kaçırıp bir gün ansızın mı bedelsize gider bilinmez. şans hazırlıklı insana mı güler yoksa fırsatları iyi değerlendirip üstten satıp diplerden tekrar tolayanlar mı kazanır, Allah sağlıklı ömürler versin bu durumu zaman gösterecek...

7. bu arada 24 mayıs temettü ödeme tarihidir.

8. Hisseyi liman için tutanlar başaramadı. Ama gübre işi zayif olmasına rağmen gübre sektöründeki hareket yukarı götürürse çok gülerim. İnşallah gubreciler gelip tokatlayıp alırlar elinden baskilamaya çalıştığı malları. Çünkü gübreciler gözü kararttimi silip süpürüyorlar malları.

Sayfa 189/1014 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •