Sayfa 19/1252 İlkİlk ... 9171819202129691195191019 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    4.52 den almadığımız dolara bakıyorumda 4.84 olmuş yani şu birkaç günde 6 aylık faiz kazancını gömdük.faiz lobisi yapma dolar dahada çıkma diyordu.ama dolar dinlemiyor kırbacı mevduatçıya vuruyordu.fazi lobisi perişan faiz lobisi üzgün ve bitkindi.

2. Kıymetli mevduatcılar yarın şu borsaya bi el atında yeşillenek yüzümüz gülsün.

3.  Alıntı Originally Posted by Ponkida Yazıyı Oku
    Kıymetli mevduatcılar yarın şu borsaya bi el atında yeşillenek yüzümüz gülsün.
    Paralar mery ablada. Buradakiler KY
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4. Altın nolmus diye bir girdikk ekrana ons %1 düşmüş dolar TL artmasa birşey kazanamayacakmidiz TL %2.70 değer kaybediyor ama bugün bile 5 TL olabilirdi borsa -%5 globale bakıyorsun dünya borsaları eksi dolar endeksi 0.7 artida parite dolar lehine 0.65 ..Real 1.70 ruble 1.15 düşüşte...bunlara bakarsak TL yinede iyi durmus..yarın buraya kadar gelmişken bir zirve testi yapar haralde o zirve 4.929 du ekonomi kanal ekranında ..faiz artırmadan dolar nasıl dusecekse artık.

Petrol de çakılmış yeni bir gelismemi var

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Petrol de çakılmış yeni bir gelismemi var
    Bak petrole bakmamistim petrol de dolar TL yıl kurtarmış bugün yoksa 5 %80 ihtimalle olurdu...bütün emtialar borsolar düşüyor globalde bi iş var ama ne iş ...Fed le ilgili desek Fed toplantısı var miki yakın zamanda emtialar in böyle düşmesi faiz artışını na işaret eder mantiken

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Sn Dudu benim yine 2 sorum var.

1-) Özellikle 1980'den bu yana sermaye getirisi(capital return) ile emek getirisi(labor return) arasındaki fark giderek açılmışken ve bu da gelir adaletsizliğini sebep olmuşken mevcutun üzerine bir kez daha düşük ücret ve düşük zam politikası getirilirse bunun sonucu toplumsal açıdan ne olur ve bu makas daha ne kadar açılır?

2-) Niye ders almıyoruz?
    1. Bu isler otokratik rejim ortaminda daha kolay olur.
    1980 darbesi sonrasi 24 Ocak kararlarini hatirlayin.
    Su anda da ortam uygun veya gitgide daha da uygun duruma getiriliyor.
    2. Cunku hafiza problemimiz var.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Bak petrole bakmamistim petrol de dolar TL yıl kurtarmış bugün yoksa 5 %80 ihtimalle olurdu...bütün emtialar borsolar düşüyor globalde bi iş var ama ne iş ...Fed le ilgili desek Fed toplantısı var miki yakın zamanda emtialar in böyle düşmesi faiz artışını na işaret eder mantiken
    Allahini seversen borso deme
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 19/1252 İlkİlk ... 9171819202129691195191019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •