Sayfa 190/236 İlkİlk ... 90140180188189190191192200 ... SonSon
Arama sonucu : 1881 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: HUBVC - HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Yüzde 17 pay var genz biotech de.. ve küçük başlangıçlar ile büyük hayallerin peşinde koşan, akıllı insanlar.. 1 yıl önce keşfetmek varmış. Bu saatten sonra risk var. Hem kazanmak hem kaybetmek yönünde.. tercih meselesi..[emoji3]
     Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    Oooooo, burada mısınız siz? Ben de hoş buldum

Antikor testi Umut Bey'in sunumda dediği gibi gerçek bir "game changer". Üstelik bu testlerin en önemli handikapı olan düşük doğruluk derecesini arttırdıklarını söylüyor. Keşke RTA da bulaşmış olsaydı. Gerçi birlikte çalışma planları var, ama ne derece etkisi olur bilinmez. Ben de işi şansa bırakmayayım dedim, sizin dün akşamki paylaşımınızdan sonra, buraya da daldım bugün.

Bence al-satçı değilseniz arkanıza yaslanın, rahat olun. (Şahsi fikrim tabii)
    SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    Hedef fiyat gelişmeler ile alakalı. 2 liradan 33 lirayı görmüş kağıt.. girişim sermayesi olduğu için iştirakleri kar edecek veya iştirak satışı ile kar edecek. Değişik işler..derinhisse nin büyük buluşu...[emoji3]

DERİN HİSSE ne dedi peki hedef fiyat için?
    ben 50-60 aralıgı beklesem cok mu beklemiş olurum sence senin fikrinde önemli benim için özel msj da yazabilirsin iyi geceler ,şirketin patronundanda umutluyum bu arada

3. 3 lira iken söylemişti adam. Sonra 50 liraları gördü. Bedelli bölündü. 50 lira 1.5 milyar piyasa değeri uçuk bir rakam. Aslında yaptıkları iş start-up. Yani kendisi küçük geleceği büyük şirketlere ortak olup o şirketleri olgunlaştırıp satmak veya temettülerine ortak olmak. Uzun vadeli işler. Türkiye de zor olan işler. Girişim sermayeleri uzun vadeli getiriisi ve götürüsü olan bir yatırım şekli. Gözde, Rheag v.b. gibi. Yalnız patron galiba TR nin 25. Zengini idi. Herşeye gebe.. uzun vadede... tercih meselesi...
     Alıntı Originally Posted by tahtakurdu Yazıyı Oku
    DERİN HİSSE ne dedi peki hedef fiyat için?
    ben 50-60 aralıgı beklesem cok mu beklemiş olurum sence senin fikrinde önemli benim için özel msj da yazabilirsin iyi geceler ,şirketin patronundanda umutluyum bu arada

4. Yüzde20 marj acılsa 4 günde 50 ye gidiyor zaten , kimsenin piyasa değeri umrunda değil mantık ve matematiğin bttiği bir dünyadayiz artik

5. Bu akşam Habertürk'te Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ateş Kara antikor testleriyle ilgili iki hafta önce yeni bir tekniğin çok daha sağlıklı sonuçlar vermeye başladığını belirtti.Acaba bununla GenZ'in üreteceği KİT' i mi kastetmiş olabilir mi?YTD

6.  Alıntı Originally Posted by projektör62 Yazıyı Oku
    Bu akşam Habertürk'te Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ateş Kara antikor testleriyle ilgili iki hafta önce yeni bir tekniğin çok daha sağlıklı sonuçlar vermeye başladığını belirtti.Acaba bununla GenZ'in üreteceği KİT' i mi kastetmiş olabilir mi?YTD
    Muhtemelen odur. Umut Bey "Virüsün kütlesinden yola çıkarak" falan diyordu yeni teknik olarak.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

7. Ne yapiyorsun HUB kardeş huplattın bizi valla

8. genzbio.com acıldı site

Sayfa 190/236 İlkİlk ... 90140180188189190191192200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •