Sayfa 192/270 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242 ... SonSon
Arama sonucu : 2160 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. Bilginin zekatı.....
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Sayın beşiktaş zaten hedefleri söyledi burada çoğumuz acemi yatırımcıda değiliz… patronlar haberleri istediği zamanlarda grafiğe uygun verdiklerini hepimiz biliyoruz… ben haber vs bakmam sayın beşiktaş ne derse o 🫶[emoji2532]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şimdilik haftalıktaki 16.06 engeline takıldı.. ancak aylıklar ben engel tanımam diyor.. 14.88 aşağı kırılmadığı sürece yakın takipte olacak..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Sayın beşiktaş zaten hedefleri söyledi burada çoğumuz acemi yatırımcıda değiliz… patronlar haberleri istediği zamanlarda grafiğe uygun verdiklerini hepimiz biliyoruz… ben haber vs bakmam sayın beşiktaş ne derse o ��[emoji2532]

'' .... heeee siz zaten daha önceki yemleri yediğiniz için kafesteki kuşlarsınız artık ama kafese yeni kuşlar lazım. . . . . . '' @beşiktAŞK

Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    '' .... heeee siz zaten daha önceki yemleri yediğiniz için kafesteki kuşlarsınız artık ama kafese yeni kuşlar lazım. . . . . . '' @beşiktAŞK
    Sen başka hisselerde kafeste değilmisin sanıyorsun? Hiç değilse sayın beşiktaş var ve açık sözlülükle veya bilginin zekatı ile bir şeyler duyup öğrenebiliyoruz…

6.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Sen başka hisselerde kafeste değilmisin sanıyorsun? Hiç değilse sayın beşiktaş var ve açık sözlülükle veya bilginin zekatı ile bir şeyler duyup öğrenebiliyoruz…

Ben sizin "Sayın beşiktaş zaten hedefleri söyledi burada çoğumuz acemi yatırımcıda değiliz… patronlar haberleri istediği zamanlarda grafiğe uygun verdiklerini hepimiz biliyoruz… " yazınıza istinaden @beşiktAŞK nikli arkadaşın yazısından alıntı yaptım. Patron yeni alıcılar bekliyor, diyor @beşiktAŞKA bizim "acemi " olup olmamamız önemli değil.

7.  Alıntı Originally Posted by airforce Yazıyı Oku
    madem siz biliyorsunuz neden soruyorsunuz
    açıklamayı okursanız hissedarların cevap hakkı yok,bu fiyat kesin diyor
    para 3 aylık bilançoya bakarsanız kasada nakit duruyor
    kabahat bende sorunuza cevap verdim
    Kaba davransım ve siz haklısınız. Özür diliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Ozy Yazıyı Oku
    Kaba davransım ve siz haklısınız. Özür diliyorum.
    Rica ederim
    Burda hepimizin amacı yatırım yaptığımız hisseden para kazanmak
    Bildiklerimizi Elimizden geldiğince paylaşmak
    Bol kazançlarımız olsun

Sayfa 192/270 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz