Sayfa 193/630 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by Fast Yazıyı Oku
    KAP: EMKEL [ ] EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/628110
    Dosyalar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2017-09-05
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yok
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama

Emek A.Ş.'ne ait makine ve demirbaşlar Çubuk vergi
    dairesine 17.497.400 TL teminat gösterilerek gerekli muvafakatname alınmış,
    24.08.2017 tarihinde 1856 ada 17 parsel üzerinden bulunan 6725/13413 ve
    625/8942 hissesi üzerine, şirketimizin teslim ettiği ve 18 ay içinde teslim
    edeceği ürünlerin, 36 aylık üretici garantisinin teminatı olarak TEİAŞ lehine
    1.dereceden 7.967.000,00 Euro ipotek verilmiştir.
    Yukarıdaki miktarı TEİAŞ lehine ipotek etmiş...Bunu da şimdiye kadar bir kısmını teslim etmiş ve 18 ayda daha teslim edeceği ürünlerin garantisi için yapmış.Anlaşılan bu teminat garantisi üç yılı kapsıyor..Burda eksik bilgi var..TEİAŞ a bu kadar teminat karşılığında ne kadar ürün verdiği ve daha ne kadarını vereceğini yazmamış...Teiaş işini sağlama bağlamış...Buda malını teslim eder ve Teaş ın istediği ürün garanti şartlarını yerine getirirse bu ipotek 3 yıl sonra kalkar Bu kadar miktarı teminat verdiğine göre herhalde çıkarını da hesaplamıştır...
    Son düzenleme : YATIRIMCI-X; 05-09-2017 saat: 17:52.

2. MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by YATIRIMCI-X Yazıyı Oku
    Neredeyse herşeyini TEİAŞ lehine ipotek etmiş...Bunu da şimdiye kadar bir kısmını teslim etmiş ve 18 ayda daha teslim edeceği ürünlerin garantisi için yapmış.Anlaşılan bu teminat garantisi üç yılı kapsıyor..Burda eksik bilgi var..TEİAŞ a bu kadar teminat karşılığında ne kadar ürün verdiği ve daha ne kadarını vereceğini yazmamış...Teiaş işini sağlama bağlamış...Buda malını teslim eder ve Teaş ın istediği ürün garanti şartlarını yerine getirirse bu ipotek 3 yıl sonra kalkar...Varını yoğunu koyduğuna göre herhalde çıkarınıda hesaplamıştır...
    Valla haklısın da alacağın yok. 😂
    Sayın YATIRIMCI-X Keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. Fakat malesef yatırımcı her zaman keriz yerine konuyor.
    Şimdi SPK ya basvursan şirket özel bilgisi vs der geçerler.
    Ulan şirket özel bilgisi de biz de şirketin ortağı değil miyiz?
    Yemin ediyorum bıktım bu serefsizce tutumlardan, küfür etmekten.
    Sonuç olarak: çok haklısın.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. ya noldu bu şerefisize şimdi lan 3.60 tan sattığım akguv 5.45 oldu bu ..çoçuğu yerinde sayıyor be

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Valla haklısın da alacağın yok. ��
    Sayın YATIRIMCI-X Keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. Fakat malesef yatırımcı her zaman keriz yerine konuyor.
    Şimdi SPK ya basvursan şirket özel bilgisi vs der geçerler.
    Ulan şirket özel bilgisi de biz de şirketin ortağı değil miyiz?
    Yemin ediyorum bıktım bu serefsizce tutumlardan, küfür etmekten.
    Sonuç olarak: çok haklısın.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Playmaker,şirketin kendisi neredeyse tüm malını teminat gösterip piyasada iş yapmaya çalışıyorsa,biz de zaten stok hesapları üzerine risk alarak bu hisseye girdik..dokuz aylıkta bakalım ne yumurtlayacaklar...Malın teslimatı ve garantisi üzerine bunca ipotek şirketin ne kadar gözü kara olduğunu ve aynı zamanda ben bu malı teslim ederim ve ve malımın arkasındayım anlamını da taşıyor...Ya da mal satmakta ve stoklarını eritmekte sorun mu yaşıyor 9 aylıkta netleşir...

6. Bir şeyler dönüyor ama anlamak zor. Hisse fiyatının bu kadar düşük olması ilginç. Fabrikada çalışan birini tanıyan varsa üretim ile ilgili bilgi almak fayda sağlayabilir.

7. hüso sana, neyine, kimine nasıl küfür edeceğimi bilmez oldum.. geber artık da bizden aldığın bedduaların hesabımı ver ******** bunak !!

8. Bunca yüklü teminatla yükümlülükler yerine getirilmezse şirket TEİAŞ a geçer.O zaman millet de bunlardan kurtulur...Şirket büyük oynuyor ama bir türlü yağından süt çıkmıyor...Bari bu sürede miktar olarak ne kadar ürün TEİAŞ a verildi ya da verilecek onu da yazsalardı ya. .0312 3980181 telefondan yatırımcı bölümünü isteyip daha detaylı bilgi istenebilir...Her yatırımcının buna hakkı var ama ne derecede doğru bilgi verirler bunu bilmiyorum...(YTD)

Sayfa 193/630 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •