Sayfa 194/385 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. bakalim takas ne diyor? birisi hayrina paylassa iyi olur:)

2.  Alıntı Originally Posted by Evinborsa Yazıyı Oku
    bakalim takas ne diyor? birisi hayrina paylassa iyi olur:)
    meri teyze almış,
    görelim hele kimin takasına gidecek

3.  Alıntı Originally Posted by ohannesburg Yazıyı Oku
    meri teyze almış,
    görelim hele kimin takasına gidecek

meri teyze her gun tabelada. bakalim altindan ne çıkacak.

4. Merii teyze city mal alıyor 3 gündür alımları güzel, günlükçü a1 ayakçılık yaptı, altını tutamadı,yarın 5,90 atarsa grafik gayet güzel olur, teknik güzelleşir, alanlar hayrını görsün, güzel haberler olgunlaşmak üzere, umarım bu alımlar bize bunu müjdeler

5.  Alıntı Originally Posted by Tank Yazıyı Oku
    Merii teyze city mal alıyor 3 gündür alımları güzel, günlükçü a1 ayakçılık yaptı, altını tutamadı,yarın 5,90 atarsa grafik gayet güzel olur, teknik güzelleşir, alanlar hayrını görsün, güzel haberler olgunlaşmak üzere, umarım bu alımlar bize bunu müjdeler
    herkesin umudu şu teknik önce gelir haber ise arkadan. bakalim bu kural burda isleyecek mi?
    muhendis sen ne dersin bu duruma?

6. ben 5,84 de vereceği tepkiyi merak ediyorum.. o seviyeden satış gelebilir diye düşünüyorum.. bu dediğim olursa düşüncemi bi grafikle açıklarım.. gözüm gün içi en yüksek seviye 5,84 yapıp yapmadığında olacak kısacası..
    Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by muhendis Yazıyı Oku
    ben 5,84 de vereceği tepkiyi merak ediyorum.. o seviyeden satış gelebilir diye düşünüyorum.. bu dediğim olursa düşüncemi bi grafikle açıklarım.. gözüm gün içi en yüksek seviye 5,84 yapıp yapmadığında olacak kısacası..
    5.84 gelirse ne kadar bir geri cekilme bekliyorsunuz

8. bakalım dediğim olacak mı.. adım adım gitmekte fayda var, burayı okuyan insanların boş yere kafasını karıştırmak istemem.. olursa şayet bir grafikle düşüncemi paylaşırım..
    Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

Sayfa 194/385 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •