Sayfa 194/602 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Dow 30 bin kırıldı maalesef tahmin ettiğimiz gibi.Vadelileride bayağı ekside 30 bin altı kapatırsa p.tesi endeks 1435 civarları hatta daha altı açılış gelebilir.Satış baskısı derinleşirse 1430 önemli olacak.Stoplara dikkat etmekte fayda var.Bugün endeks 1486 üzeri kapatamadı önümüzdeki hafta bayağı sıkıntılı olacak gibi görünüyor.YTD...

2. Merhabalar , karişik bir haftayı geride bıraktık. Önümüzdeki haftada öyle olacağa benziyor. Bir oyun şirketinin dünya borsalarını karıştırması ilginç ve saçma. Bu hafta için Tborg, PENGD, VKGYO, ISFIN, uşak, Gsdho, akenerj için ne düşünüyorsunuz. Nasıl olur hisseler . Varmı başka takip edilecek hisseler , endeks icin ne düşünüyorsunuz. ...

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Merhabalar , karişik bir haftayı geride bıraktık. Önümüzdeki haftada öyle olacağa benziyor. Bir oyun şirketinin dünya borsalarını karıştırması ilginç ve saçma. Bu hafta için Tborg, PENGD, VKGYO, ISFIN, uşak, Gsdho, akenerj için ne düşünüyorsunuz. Nasıl olur hisseler . Varmı başka takip edilecek hisseler , endeks icin ne düşünüyorsunuz. ...
    Hocam, alkim, gerel, ıhlgm, orge ve indes yorumlar mısınız?

4.  Alıntı Originally Posted by Hüsnü Yazıyı Oku
    Hocam, alkim, gerel, ıhlgm, orge ve indes yorumlar mısınız?
    Hüsnü bey , alkım yaklaşık bir yıldan fazla takip ettiğim bir kağıt. Finans değerleri çok iyi . Bedelsiz ve temettü ile yatırımcısını üzmeyen borsanın ender şirketlerinden biri uzun vadede yardımcısına kazandirir . Diğer takip ettiğim hisse ve elimde olan Ihlgm bu hisse ise tam tersi 11 seneki fiyatlarından daha ucuz bedelli ler ile yatimcisinin parasını almış karşılığında hiç bir şey vermemiş ihlas grubu şirket. Mr muco bir ihtimal kanal hikayesi ile şirket değerlerini belki yukarı çıkarır diye aldik fakat umutlarımı kaybetmek uzereyim. Yani dikkatli olun bu şirkette. Diğer takibindeki hisse ise Indes idi büyüyen bir şirket finans değerleri fena sayılmaz. Ben alıp az bir karla sattim . Şu anda nötür düşünüyorum. Diğer hisseler takibimde değil...

5. Bedelli sermaye artıran şirketler. Paraları finanslarda düzelme yapıp yada yatımlar için kanalize ediyor ve bu işlemi sürek li yapmıyorsa kabul edilebilir ve hisse üzerinde olumlu olur . Bunun haricinde ise yatırımcısını uzer . Borsada bu hisselerin örneği çoktur. Birde bedelsiz ve temettulerle yatimcisini sevindiren şirketler.

dgate

kozaa

ozkgy

eregl

dmsas
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Hüsnü bey , alkım yaklaşık bir yıldan fazla takip ettiğim bir kağıt. Finans değerleri çok iyi . Bedelsiz ve temettü ile yatırımcısını üzmeyen borsanın ender şirketlerinden biri uzun vadede yardımcısına kazandirir . Diğer takip ettiğim hisse ve elimde olan Ihlgm bu hisse ise tam tersi 11 seneki fiyatlarından daha ucuz bedelli ler ile yatimcisinin parasını almış karşılığında hiç bir şey vermemiş ihlas grubu şirket. Mr muco bir ihtimal kanal hikayesi ile şirket değerlerini belki yukarı çıkarır diye aldik fakat umutlarımı kaybetmek uzereyim. Yani dikkatli olun bu şirkette. Diğer takibindeki hisse ise Indes idi büyüyen bir şirket finans değerleri fena sayılmaz. Ben alıp az bir karla sattim . Şu anda nötür düşünüyorum. Diğer hisseler takibimde değil...
    Teşekkür ederim.
    Sepetimin% 60' alkim. Uzun vadeli düşünüyorum. Böyle kalsın mı, diğerlerinden vazgeçip alkim'e mi ağırlık versem?
    Düşünceniz benim için önemli.

8.  Alıntı Originally Posted by Hüsnü Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim.
    Sepetimin% 60' alkim. Uzun vadeli düşünüyorum. Böyle kalsın mı, diğerlerinden vazgeçip alkim'e mi ağırlık versem?
    Düşünceniz benim için önemli.
    Hüsnü bey . Bence tek kâğıtta beklemeyin hatta farklı sektörlere dağıtın. Alım içinde çok aceleci olmayın. Celik hocanın 2021 listesinde farklı sektörlerden para ve risk faktörüne göre hisseler seçin. Alkım, alka gibi kağıtlar yanina taşa toprağa dayalı , gıda, demir çelik, finans ve gyo şirketlerinden bir sepet yapın. Alım için yavaş yavaş alın. Örneğin endeks düşerse hisse alımını daha iyi yaparsınız. Uzun vadede iyi daha iyi olur . Çok aceleci olmayın...

Sayfa 194/602 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •