-
7 otelin değerini düşünürsek, bu şirket turizm alanında borsaya açık şirketler içersinde buralarda olmaması lazımdı. Borçlar ödendiğinde bilançolarda da özsermaye kaleminde büyük artışlar görebileceğiz.. 6 aylık ve 9 aylık bilançolarda kar görürsek şaşırmayın. çünkü bursada satılan arsadan gelen 50 milyon TL direkt kar olarak bilançoya yazılıyor.
otellerde sezonunda çalışıyor...
neyi bekliyorsunuz?
-
kapa açıklamalar bundan sonra hep olumlu olacak...olumsuz dönem bitti... peki neyi bekliyorlar kapa açıklama yapmak için? ama ne olursa olsun her gecen gün sure daralıyor.. ben dahada düşünce mal alacağım diyenlere acıyorum...artık 10 kuruşlar 20 kuruşlar dönemi bitti.. ki kaldıki bugun ki fiyat bile cazipken , sineğin kanadından yağ çıkartmaya çalışmanın manası nedir?
-
birde şu iddialara çok ama çok gülüyorum... neymiş 150 milyon lot varmış .. halka açık 150 milyon lot varmış, gitmesi için toplanması gerekiyormuş.. 4 seneden beri 20 li 10 lu kuruşlardan toplamayan adam şimdi mi toplamaya çalışacak. üstelik kimden toplayacak? maliyeti bilmem kaç? afedersiniz adamın maliyeti 1,30 kuruş ondan mı toplayacak...verecek mi 30 lu kuruşlardan.... illa birileri topluyacam diyorsa 80 kuruşlar üzerinden ciddi manada toplamaya başlar...
adamlarda 400 milyon lot ARTIK BLOKESİ KALKMIŞ VAZİYETTE VAR. onlar hiç toplamaz... ama ss ile bağlantılı veya bağlantısız bazı gruplar 4 seneden beri toplamadıklarını hiç kimse iddia edemez..
-
herşeyi geçtim ....gelecek hafta bodrum otelinin akibeti belli olacak.. eğer 90 günlük süreyi sözleşmeye koydular ise GERİ ALMA İHTİMALLERİNİN YÜKSEK OLDUĞUNU düşünüyorum?
Ağustosta 6 aylık bilançoda kar yazacaklarını düşünüyorum.. niye düşünüyorum? bursadaki arsa satışı illaki kar hanesinde gözükecek...
2 olumlu haber benim açımdan net bekliyor... ayrıca 2015 ve 2016 genel kurulların ilanı var? ve bu genel kurullarda alınacak ÖNEMLİ KARARLAR var....
bunlar kısa vadeli beklentiler...orta vadede 2018 başına kadar gözaltı pazarından çıkış için çalışmalar yapılabilir.
Brüt takastan çıkan hisseler genellikle 2 tavan 3 tavan yapar...bizimkide yapabilir..
Brüt takas için yetkililer neyi bekliyor? onlarda brüt takası pazarlık konusu mu yapıyorlar?
-
şu soruyu hiç soran oldu mu? bursada ki arsa satıldı yaklaşık 50 milyon TL ye?
BU ARSAYI ŞİRKETTEN KİM ALDI? BU SORUYU HİÇ SORDUNUZ MU? HAYIR...ŞİRKET KİME SATTIĞINI KAPTA AÇIKLADI MI? HAYIR..
o kadar çok şey sorabilirsiniz ki isterseniz?
son 1 yılın kap haberlerini teker teker okuyup , değerlendirmek lazım...bu şirket kimlerle alışveriş yapmış? kimden ne almış ne satmış? az çok şirket isimlerini vermişler..
peki bu bursadaki arsayı kim aldı? diğer soru şu....şirket neden açıklamadı? diğer bir soru? alanı açıklasaydı ne olurdu?
-
biraz bilanço okuyabiliyorsanız,bu şirketin bilanço makyajlama konusunda ileriye dönük olumlu sinyaller verdiğini görürsünüz. ve olam potansiyelini hissedersiniz?
-
insanlar üzülüyor... borsaya para yatırdık ne oldu diye...son 6 ayda kap haberleri hep olumluydu...ama hisse istenilen yere gelmedi...başka hissede olsa bu haberler şu olurdu bu olurdu.. E doğruda kardeşim.. asıl konu şu? çağrının olmaması senin moralini bozdu... bana göre AREAL bankla yapılacak ANLAŞMA ÇAĞRIDAN DAHA önemli? çağrı davasını kazanmışın adamlar çağrıyı yapmadıktan sonra sana faydası var mı? YOK... 4 seneden beride yapmamış zaten... bu şirket için en önemli olay 2 tane....
1-AREALBANK la anlaşma 2-Gözaltından çıkış
brüt takstan çıkış, bilançoda kar açıklama, falan bunlar sadece tuzu biberi baharatı....
e hisse 34 kuruş olacak mış mış şu olacak bu olacak...
bunların hepsi sizi 50 li 60 lı kuruşlar olduğu vakit elinizden hisseleri almak için BIKTIRMA OPERASYONUDUR...
ne dedi 2 geçen yıl SS, adamın biri al hisselerimizi dediğinde 60 kuruştan 70 kuruştan alırım parasınıda gelecek yıl veririm demedi mi? bunu bilmeyen var mı?
PEKİ SORMUYORMUSUNUZ 36 DAN 37 DEN İSTEYENE VERİYOLAR? BU KAĞIDI VEREN KİM? KİM VERİYOR...ADAMSA ERKEKSE VERSİN 1 MİLYON LOT 36 DAN 37 DEN 2 MİLYON LOT VERSİN...NİYE VERMİYOR?
kusura bakmayın ama bu TİYATROYA KİM İNANIR? kadir inanır
sizi bıktırmak için her yolu deniyolar...asla pes etmemenizi öneririm... yapılanlar size işkence...bu 35-36-37 fiyatları sizi bıktırmak için yapılan bir oyun...60 kuruş yaptılarında sizden rahat rahat alacaklar...
ben gördüğümü anladığımı yazarım arkadaş...kumpasa gelmem...çünkü ben öyle 1 yıllık borsacı değilim...60 kuruş olduğunda benden tek bir lot A_LA_MA_YA_CAK_LAR....
-
tekrar soruyorum?
bursadaki satılan araziyi kim aldı?
şirket niye açıklamadı alan şahsı?
hiç merak etmiyormusunuz?
niye peki spk ya yazmıyorsunuz? bu şirket bu arsayı sattı ama alanı açıklamadı? kim bu alan?
hala tiyatroyu görmüyorsunuz? sirketin bize bak bak dediği yer le arka planda yapmak istedikleri,yaptıkları...
planları var...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri