Sayfa 196/1023 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Cidden sn umutabi borsada hiç hisse almadınız mı.Bence belli miktarla borsada olmak lazım.İyi takip ve iyi taktikle zarar etmemek hatta üç beş kazanmak da mümkün.Borsaya yatırım gibi değil de oyun gibi bakacaksınız genelde.Maalesef bizim memlekette borsa oyundur hep )))))))))))
    Valla billa aldım halada hissem var (tek hisse ama hangisi söylemem tesadüfi ilgili foruma girerseniz beni görürsünüz tabi orada da hissem olmasına rağmen doğrucu Mahmut yorumlarım vardır ) hemi de yıllardır hisse alırım lakin hiç bir zaman zarar etmedim desemde dişe dokunur karda etmedim. Bu nedenlede kimseye tavsiye etmem, benim ahlak anlayışım bu, kendime faydası olmayan bir işi başkasına allayıp pullayıp satmak benim için namuzsuzluktur.

Aynen benim durum da öyle bakalım artık şu son takıldığımız hisseden umutluyum.Madem borsadayız diğerlerinin iki katı kazanç olmalı diyor insan ,halbuki bu mantık diğerlerinin iki katı zararı da açıklıyor ))))))) Neyse ben hep paranın bir kısmı ile borsada olmaya devam edeceğim,hastalık yani iyileşebileceğimi sanmıyorum,onla yaşamayı da zaten öğrendim sayılır.Dolar faiz altın falan borsayı hedge ediyorum hep bir nevi )))))))

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    7 kademe 6.62 de veririm gider
    düzeltiyorum 6.61 e denk geliyormuş değerse bırakır kaçarım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    düzeltiyorum 6.61 e denk geliyormuş değerse bırakır kaçarım
    Peki satış hedefi kaç hocam.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Peki satış hedefi kaç hocam.
    onda hedef yok yarın bile satarım
    bir halt olacağı yok.

Hayır misal 6.80 6.90 falan iyidir 1 hafta içinde diye bir hedef yok mu.

Hali hazırda ( %20 bir yıllık kar ile ) satıp alttan yerine koyduğum ( %20 aşağıdan) malum hissemde %15 zarar gözüküyor ama dedim ya ben kolayına zararına hisse satmam kar edeceğim ve satacağım ama bu bir kendini kandırma yoksa adama derlerki o hisseyi şimdi alsaydın ya. Hele birde zararı Dolar ile hesaplarsan ofki ne offf... Kısacası borsa bir kenef çukurudur ve kontrolü çakalların elinde olan bu kenef çukuruna şimdiye kadar bulaşmamış olana acizane tavsiyem, sakın bulaşmayın.

8. Ekonomist Murat Muratoğlu: Esas patlama ağustos sonunda yaşanacak

Arkanıza bakmadan kaçın yazıyor. No matter price yani fiyatın önemi yok, Bir önce çıkın uyarısıyla karşılaştığım raporları okuyacağım aklıma gelmezdi. Böyle raporlarda genelde 3,80e gelirse al, şu kadar olduğunda sat gibi tavsiyeler vardır. Yatırımcılara Fiyatın önemi yok, hemen çık tavsiyesi inanılmaz bir durum.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...yasanacak.html
    Son düzenleme : varolmayansehir; 17-07-2018 saat: 13:27.

Sayfa 196/1023 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •