Sayfa 196/375 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 2994 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

2. KOZAA ve IPEKE'de düşen trend kırılımı var, 2 düşen daha kaldı, onların üzerinde artık düşen trend yok. Yatayda gitse bile 1.yi ağustosta 2.yi eylülde kırar. Endeks 1400lerin üzerine kalıcı olarak atıp yukarı giderse bunların yukarıya hareketleri de daha erken olabilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu torba yasa gecerse, hissenin varlık fonuna yada başka bir şirkete satilmasini önü acalir mi?

4. "2 düşen kaldı" KOZAA için geçerli.

Alıntı Originally Posted by tacir1 Yazıyı Oku
    KOZAA ve IPEKE'de düşen trend kırılımı var, 2 düşen daha kaldı, onların üzerinde artık düşen trend yok. Yatayda gitse bile 1.yi ağustosta 2.yi eylülde kırar. Endeks 1400lerin üzerine kalıcı olarak atıp yukarı giderse bunların yukarıya hareketleri de daha erken olabilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Orada yazan değişikliklerde bu konuda bir madde göremedim, Bankacılık Kanunu demiş, başka bir maddede içinde olabilir.
    "... Bankacılık Kanunu’nda yer alan “sürdürülemez olma” şartı kaldırılarak ..."
     Alıntı Originally Posted by hakan16 Yazıyı Oku
    Bu torba yasa gecerse, hissenin varlık fonuna yada başka bir şirkete satilmasini önü acalir mi?

6. Dün gönderdiğim desteklerin altını gösterip korkuttu ve topladı, artık yukarı bundan sonra
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bu yasayla birlikte yargıtay kararı beklemeye gerek kalmadı yeni patronu tanıtmıştım size hayırlı olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bu yasayla birlikte yargıtay kararı beklemeye gerek kalmadı yeni patronu tanıtmıştım size hayırlı olsun.
    Yeni patron gübre fabrikaları işini tekrar kozala verdirtecek bence.

Sayfa 196/375 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •