Bu arada bu laz müteahhitten senin kadar bile hoşlanmıyorum ama elden ne gelir?
Adam ilk seçimde yine kazanacak.
Bir de iddialı bir laf edeyim.
Topiğini okuyanlara bir faydamız olsun.
Adam ilk seçimde yine kazanacak.
Çünkü o zamana kadar aldığı hiç bir ceza onanmadığı için seçime de çatır çatır girip kazanacak.
cehape'de filim bitmez- entrika, ayak oyunu, kumpas, linç bitmez, bence pazartesi bi mahkeme kararı çıkmayacak, ertelenecek.. o yüzden biz işimize bakalım
sarı paşa iran-israil savaşını bitirdi, anayasa mahkemesinden istediği kararı çıkarttı, fake news medyasına haddini bildirdi, cuma günü newyork borsası all-times-high kapattı.. ve bir istatistik: temmuz aylarında newyork borsasının eksi kapattığı hiç vaki değil, aylardan en iyi ay temmuz olmuş her daim
istanbul borsası malum üç aydır eşeleniyor diplerde, bilançolar yine kötü gelecek ama 3 hafta sonra faiz indirim beklentisi var ve mutlak buhtan ertelendi.. teknik olarak, her an dip çalışmasını tamamladım hadi bana eywallah gidiyom yukarı diyor.. temmuzda xu030 endeksin 12.300 zirvesini aşıp yeni zirve ath yapmasını bekliyorum, 10740 üstüne atması rallinin teyidi olacak, pazartesi vadesonu baskısı ne kadar baskı yaratacak çok emin değilim, lakin bu hafta içinde rallinin start alacağı muhakkak
![]()
Yer İmleri