Zaman bizim lehimize onların zamanı dar ay doğmaya ne var biz sabirliyiz.
Zaman bizim lehimize onların zamanı dar ay doğmaya ne var biz sabirliyiz.
http://www.ticaretkanunu.net/spk-madde-105/ bu maddeye gore ceza yazılacağı kesin 105/2 de 3 kat diyor zararın 3 katı spk nin elinde çok Done var ama bu güne kadar kullanmadı .eski spk yok cin bı maddeye bağlar ilk olur ridvanin feleği yıllarca şaşar mahkeme mahkeme koşturur.kervansaray patronlarına nasıl uğraştı spk.hala hisseleri bloklu.ha olan ky ye oldu ayrı ama sirketin eli kolu baglandimi.ha mahkemede olmadı ama spk yıllarca uğraştı halada ensesinde kervanın.ridvanda bu kadar kazanç varken aynı duruma düşerse ne olacak.sen eski 16 bin TL ceza o bunu bekliyon bence yanılıyon.eski spk yok osuruk kesiyo sahtekari yakaladımi.goreceksin.ama yatırımcıya bir şey kazandırmıyor tabi zararı bile olabiliyor orası da var
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.spk.gov.tr/Sayfa/Index/3/7 iki madde koyuyom öle 16 bin ceza zor eski spk yok .50 milyon ceza artı 5 yıl ceza alması icin dava bile açar.done 1 değil 20 değil ama spk uygulanıyordu.ama bu uygulamayacak anlamına gelmez cin
Bu maddeyi iyi oku yukardakileride yapan yaptıran bilgi dolandırıcılığı hepsi aynı spk istesin yeter en son mahkeme karar verir itiraz olursa http://www.ticaretkanunu.net/spk-madde-106/ spkda istedikten sonra sınırsız yetki var tabiki otorite sahibi o ama tabi mahkemeye gidebiliyor taraflar.gitse ne olcak spk ugrastimi ooo.tabi ky ye ne faydası olur oda muamma.patronun bir şeyler yapması her zaman garantisini ky icin
Sen kervansaray mahkemede kazandı çağrı yapmamayı ama kervanın zaten çağrı yapacak gücü yoktuki.bu gün mali durumu bozuk olan şirket mahkemeden korunma talep ediyor kimse alacağını alamıyor mahkeme şirketi koruyor.spk kervanda yanlış karar vermedi çağrı yapacaksın diye.ama kervanın mali durumu bozuk olduğundan bence Danıştay çağrı yükümlülüğünü kaldırdı.ve spk hala ky nin yanında kervanın tepesinde hisseleri bloklu .ridvanda aynı olacak belki daha beter.insanlarla uğraştı bu güne kadar şimdi spk ile mahkemelerle uğraşsın ky ile capitalle acredeto mağdurları ile borsa gündeme spk ile her ay bir mahkeme ohhhh bu işten en karlı İbrahim haselcin çıkar .her mahkemede tonla para koparır ridvandan.neden ısrarla mahkemeye gidin dedi çorbası artcakta ondan.ridvani soyuyor herkes iste
sn.babasultan spk.çağrı davalarında hiç kazanmadıki hepsini kaybetti
kervana idari para cezası kestide no oldu tahsil edemedi 3 katına kadar dedi bunu bile yapamadı
hürriyette verdiği çağrı muafiyet kararına gerekçe bile gösteremedi siyasi karar verdi.
eski spk.ile şimdinin arasında hiç fark yok bilgisiz ve basiretsizler vede hantal yapıları var
bir şirketin sermaye artırımını 2 ayda karara bağlayamayan spk.dan bahsediyorum.
azınlık hakkını bilmeyen spk.uzmanından bahsediyorum
günde 6 kere işlem gören hisselerle ilgili eşleşme fiyatının gözükmemesi gerektiğini borsa istanbuldan kaç kere talep ettim netice yok
6 kere işlem gören hisselerde talep olurmu gerçek fiyat oluşurmu bunu anlamak için alim olmaya gerek yok
siz hala spk.yı savunuyorsunuz bu anele ve anelt olayı kaç ay oldu beceriksiz ve basiretsiz olmasa bu kadar uzarmı geciken adalet adaletmidir.
finans kiralama diye bir şirket var buda günde 6 kere işlem görüyor 0.80 defter değeriyle değerleme yapıldı ve spk.buna onay verdi
itiraz ettim borsa gündemde haber yaptırdım netice sıfır yani demem odurki yatırım yaparken çok dikkatli olmak lazım
aneltte belki ederini bulur ama kaç yatırımcı dayanabilr uzun süre
sağlıkla kalın
Cin yukarda anlattım anlamamisin kervana spk tarihinde ilk kez belki toplamda 5/10 milyona yakın ceza kesti.varmi ödeme gücü yokkkk.simdi benim sana borcum var ama 5 param yok üstelik borçluyum sağa sola ne alacan benden.mahkemeye gerçek.spk da bunu yaptı .hisseleri iptal etti blokladi.daha yapacağı bir şey yok ne yapabilir sence.mahkemelerde bence şirket bitik diye çağrıyı iptal etti.zaten durumları olsa bir şekil çağrı yaparlardı spk ile ters düşmek bitmek demek borsada .spk nin buradaki yanlişi baştan birleşmeye onay verirken ayrılma durumunu belirtcekti.vahdettin ne dedi blombergte kervan saray mali açıdan çok zorlu süreçten geçiyor dedimi demedim.sen cezayı bile tahsil edemedi diyon. Nasıl tahsil edecek bir fikir versen parası olmayan adamdan.cagri yükümlülüğü için kesilen paralar çağrı iptal olduğu için iptal olmustur sanirim.spk da hantal evette işte başta böle adamları sokmicak .biliyorsun ki kervandan sonra yeni düzenleme geldi kervansaray dolayısıyla artık borsadaki sermayesi düşük bir şirket çok yüksek sermaye arttiramuyor birleşmeye.yasaklandi.yuzde yüzden fazla gibi.biliyorsun ceylan 5 milyon sermayeliydi kervan da kaç oldu 500 milyonmu oldu.kervandan sonra yasaklandı bu sistem.
Son düzenleme : babasultan_1234; 10-09-2018 saat: 01:32.
Zaman problemi olan şirket ky değil.birlesme neden olmadı o kadar israriniza rağmen kurul ve imtiyaz her şey değilmiş hala birleşmeden umudu kesmemiş bunlar.guluyorum halinize
Yer İmleri