Mesela bu son haber sonrası, altına bir miktar satış gelmesini beklerim. Ama trade edilmez. İndin mi binemezsin.
Fakat tabii, sinekten yağ çıkaran traderlar var.
Mesela bu son haber sonrası, altına bir miktar satış gelmesini beklerim. Ama trade edilmez. İndin mi binemezsin.
Fakat tabii, sinekten yağ çıkaran traderlar var.
@erefefik
Kürt olsun. Hakan Fidan'dan başka seçenek kalmadı. Dün, sosyal medyada, Türkçe Olimpiyatlarında görüntülerini göstererek gömmeye çalıştılar. Hulusi Ağamın da şansı az.Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu
@drkaanyl
·
1 sa
Türk Milleti için yeni bir kurtuluş mücadelesi yakın görünüyor, soru lider kim olacak?
İşte yukarıdaki mesajda diyor ki:
Gelmesi gereken, zamanından geç gelecek"
@erefefik
Aywaaa...!
11 yıl bir dil eğitimi aldım.
İmtihanda bir sayfa verdiler. Tercüme et dediler.
Aynen tercüme ettim
Pekiyi derece ile mezun oldum.
Fakat,
Konuş deyince konuşamıyorum.
Rize'nin köyünde yaşayan
Benim 7 göbek dedemin dedesine, 7 göbek ninenim ninesine kim Türkçe öğretti?
Kabilemiz *musloğlu* Şah İsmail kovalamış, dedelerimiz Yavuz'a sığınmış.
O da Rize'nin köyüne yerleştirmiş.
Türkiye'deki sünnî Kürtlerin de mühim kısmı aynıdır. Şah İsmail'in sürgünleri.
Bu sürme işi çoook eski, çooook...![]()
Benim cumhurbaşkanı adayım cevdet yılmaz be yaaa..!
Vah vah vah...Bahçeli pazarlık etmiyor ki...100 bin rakamı abartı da 50 yılda toplam kayıp o. Bahçeli'nin dediği kabul edilmezse, aylar içinde milyonlarca kayıp olabilir.Reber Brush
@Arthur_2156
·
2s
Biz 100.000 Kürt gencini 75 yaşındaki bir lider için feda etmedik.
-Özerklik
-Türkiye vatandaşlığı
-İkinci resmi dil
Kürtler olarak şartlarımız bunlar.
Onun bunun tahliyesi Kürt halkını bağlamaz.
Ayrıca ölenler, Apo için öldüler, bunlar kim oluyorlar da ölenler adına konuşuyorlar?
@erefefik
Dil hemen değişir, inanç kolay değişmez. Ben Siirt'te askerlik yaptım,Jandarma Karakolu'nda,neredeyse Kürtçe'yi öğrendiydim. Abi halk için dil eğitimine gerek yok ki, zaten insanlar 100-150 kelimeyle konuşuyorlar. Çocuklar hemen öğreniyorlar, işte Suriyeli'ler. Türkçe bilmeyen kaldı mı?
@erefefik
Yer İmleri