Sayfa 201/441 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
Arama sonucu : 3528 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sanmıyorum abi yargılanacaklarını.. ertesi gün çıkar belkide.

sucu kesinleşirse fetü yabdııı falan derler...

pkk yabdı diyemiyorlar artık malum..
    Bıçak kemiğe dayandı artık bunu yapan varsa gizlemek len yakmak aynı oranda bence ..

2. belki yapılıyordur ama en kolay ve en hızlı çözüm belirli ormanlara giriş çıkış yasağı konsa nasıl olur acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    belki yapılıyordur ama en kolay ve en hızlı çözüm belirli ormanlara giriş çıkış yasağı konsa nasıl olur acaba?
    en kolay çözüm en az 100 tane büyük tonajlı yangın uçağın olacak büyümeden işi bitireceksin, tabi ki de diğer uygulamalar peşinden sıkı takip edilecek bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Ağvada yazlıktayım 1 tane laptopla piyasa takip ediyorum buradada internette kopmalar oluyor , topikte belli süre geçerse atıyor nereye düştük böyle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    en kolay çözüm en az 100 tane büyük tonajlı yangın uçağın olacak büyümeden işi bitireceksin, tabi ki de diğer uygulamalar peşinden sıkı takip edilecek bence
    hocam uçak muçak bunlar yarına olacak işler değil maalesef sonra tabi ki konuşulur ama şu an en yapılabilir en acil şey gibi geldi bana.

bildiğim konu değil çok saçma bir öneridir belki bilimsel olarak ama.
    üzülüyoruz yahu.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ağvada yazlıktayım 1 tane laptopla piyasa takip ediyorum buradada internette kopmalar oluyor , topikte belli süre geçerse atıyor nereye düştük böyle
    tv canlı yayınların tamamında sıkıntı var deniyor.

7. vıop analizi rica edilmiş beklentimiz pozisyonlar bu yönde ilk etap 12.050 burası çalışmazsa 11750 ay kapanışı beklerim.
    stoplosslu oyun vur kaç kısa vade
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tv canlı yayınların tamamında sıkıntı var deniyor.
    burası fiber değil yok alt yapıda boyna dönüyor bugun başladı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 201/441 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •