Sayfa 208/446 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: CUSAN - Çuhadaroğlu Metal

1.  Alıntı Originally Posted by Reaktör Yazıyı Oku
    eksi mi kapatacak ne!
    O kadar değil derim.))

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kağıt yüz 10 dan elde var sıfara geldi.Game over.Dağılın.

3.  Alıntı Originally Posted by Bankacı54 Yazıyı Oku
    Kağıt yüz 10 dan elde var sıfara geldi.Game over.Dağılın.

bu tablo tahmin edilebilecek birşey değil. Şirketten 1 lot dahi olsa geri alım hamlesi bekliyorum ki tahta 2'li rakamların üzerinde kalsın psikolojik olarak.

4.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    80 civarı al, 2 üzeri sat formasyonu uzun süredir devam ediyor... Biz satmasak da adamlar karı görünce satıyor.Herkes satar diye yukarı gitmesine izin verilmiyor. Sürpriz gelişmeler eşliğinde belki bu bant kırılır...
    Valla bekle bekle ömrünü yiyor insanın bu CUSAN , dün de bugün de al-sat yaptım , al-sat yaparak bekliyorum "o muhteşem çıkş" ı...2.16-2.17 yine verdim , 2.25-2.30 gitmedi , duruyor , seans sonu verdiklerimi 2.04 ten yine aldım...Az mı gün içi %6 ??? En azından beklerken kazanıyor insan...

5.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Sirket tikir, tikir islemekte.
    Tahtada kendine geldi.
    Assagi veya yukari, hergun islem var.

Kar acikladi.

NPTN hanim trade etti

Bundan iyisi, Damascus ta kayisi yani ))
    Mecburen...Bekle bekle , gün içi %6-7 yapsın , hoop geri dönsün...Hiç değilse 1/3 ü ile oynuyorum...2.25-2.30 a da yazdırıyorum , onlar gitmiyor...Gün gelip gidecek , sizle halay katılmak için ayırdığım son 1000 lot 3'e gidecek inşallah !

Bu hareketler boşuna olamaz. Maliyetler hacimli ve yukarılarda oluşmuş. Bence keriz silkelemesi var... Mal gidici
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Bu hareketler boşuna olamaz. Maliyetler hacimli ve yukarılarda oluşmuş. Bence keriz silkelemesi var... Mal gidici
    Bilançoda sürpriz yapma ve temettü açıklama ihtimali de yüksek. Geçici vergi mali tablıdaki 12 bin karı neresinde gizleyecekGentleman halay başına geçecek
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku

Gidecek !!
    10,5 milyon lot islem oldu.

3 gunde 22 milyon lot !!!

7 lirada kesmez bunu !!!

Sayfa 208/446 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz