Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Bugünü merak eden var mı ?
Reklamlardan sonra paylaşacağım
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Ben...Bakayım benim kadar kazanmış mı optimus abimiz..Gördüğün gibi dakka dakka takipteyim ...
![]()
Bugune şu müzik eşliğinde girelim. bir yandan çalsın bir yandan aşağıyı ıncelersınız.
Sistemimiz yada fonumuz dünden longdu bugun sarkma olunca nakite geçti ardından tekrar longladı. günü longda bitirdi.
Trend başladı herhalde demiştik gerçektende başlamış bakalım yarın burgun başımıza ne gelecek.
Sistem resmi aşağıda. Onun altında gerçek portfoy görünmekte ocağın 1. inden beri kz yi görmektesiniz zaten hep ocagın 1'inden baz alarak gösteriyorum hesap özetini.
Yani ana sermayemizi geçmiş olduk tabi kalıcımı olacak yükselecekmi düşecekmi bunu zamanla göreceğiz ama rahat bir nefes aldık hep beraber.
Portföy başlangıç tarihi : 01.01.2019 İlk yatırım 1.904 TL / 359,94 $
Bugun: 16.01.2019/18:24
Portföye eklemiş eklemiş tasarruf miktarı 0 TL
Bugünkü Portföy değeri 2.104 TL / 392,45 $
TOPLAM Kar/Zarar +201 TL / 37,49 USD
Herkese bol kazançlar dilerim.
![]()
Endeks (95.411-91.270) = % 4.54
Optimus (2.104-1.904) = % 10,50
![]()
BES'le niye kapışıyon, dünya kadar kaat var elimde, onlarla kapış...Zaten bugün YKBNK'de resmen OYAK'a çalıştım a.q...1 kademe kâr kalmadı bile...Ama sayemde 3 çalışanın maaşı bedavaya geldi onlara...
Yarın ararlar teşekkür babından...
Cuma günü ayrı bir ekstre atacağım erhancığım, bakalım optimus mu yoksa benim kaatlar mı çok kazandırmış...Sonra köye gidecem abi, oradan da Konya'ya...Haftaya yokum yani, ne diyeceksen şimdi de abisi...
Şaka bir yana BES ya da Hisse performansı ile bakmamak lazım bu olaya...Sonuçta endeks alıp endeks satıyorsun...De kısa olayı görmedim ben bu abimizde, şort giymeyi öğretmedin mi sen bu çocukcağıza...Yazın napacak peki o sıcakta bu minnacık optimus ?...
Yer İmleri