3,85 i de gördü, iyice düştü, daha ne kadar düşecek bakalım? yorumu olan var mı ?
3,85 i de gördü, iyice düştü, daha ne kadar düşecek bakalım? yorumu olan var mı ?
belki beyenmiyeceğiniz bir yorum yapacam ama temettü ödeme gününe kadar sabırlı olmakta yarar var bence.
"düştüğü yere kadar düşecek"
Saygılarımla...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : thinktank; 21-06-2017 saat: 13:13.
buralar çok ucuz fiyatlar da ben alımlarımı durdurdum. seneye en az 43-45 kuruş temettü verir yine. burdan alanlara yüzde 12 temettü verimi
AKyatırım tahmin ettiğim gibi Pazartesi günü 122.000 vermiş. Akyatırımda 702.000 lot kalmış. Buradaki hisselerin tümü satan kişiye ait olamayacağından bence akyatırım satışları bitti bitecek. Salı çarşamba da yüksek hacim oldu. Bitmiş olabilir.
BU satan kişi onlarca ortaktan biri. Satışı paraya ihtiyacı olmasından veya başka bir yatırım yapmak istemesinden başka bir anlam taşımıyor. BU kişiyi ben biliyorum ama adını vermiyim şimdi yanlışımız olmasın.
Daha önce bu ortak satışlarını Rıfat Bey doğrudan alıyordu. BU sefer bu olmadı piyasaya verdi adam.
Şimdi gelelim asıl konuya. Ben bu satışın piyasaya bu şekilde verilmesini olumlu buluyorum. Burda ciddi şekilde mal geldi ve birileri de bu malı karşıladı. İŞlemler borsa üzerinden olduğu için alanın diğer ortaklardan olmadığını spekülasyon amaçlı alındığını düşünüyorum.
BU tahtada bence ilk kez bir spek ciddi mal kaldırdı ve bu malı 5 liranın üstünde çoook rahat satabilir. Bir takım iyi haber vs gelirse daha yukarıya bir spekülasyon da olabilir. Olacak demiyorum ama böyle bir ihtimal var.
Burda bu akyatırımın satışlarından çok acı çektik. En risksiz görünürken porfföydeki en kötü hisse oldu. Ama sabrın sonu iyi olacak bence.
Yatırım tavsiyesi değildir. Zaten biz dükkan aldık kafasıyla burdayız. Dert etmeyiz en kötü vergisiz kiramızı alırız.
ak yatirimdaki tum hisseler onun degil, en azindan bende az bir miktar var
Yer İmleri