Bu arada benim elim hep klavyedeama sarky satmak için değil bu aralar satacak hisse buluyorum bol bol paraları nereye geliyor tabiki sarı kız a
Bu arada benim elim hep klavyedeama sarky satmak için değil bu aralar satacak hisse buluyorum bol bol paraları nereye geliyor tabiki sarı kız a
Evet hissenin temeli sağlam olunca bende temeli sağlamlaştırdım. Biraz araştırma yaptım açıklanan vergi dairesi karı ile konsolide arasında belirli farklılıkların döviz kuru ile ilişkisi olup olmadığına direk bir ilişki yok gibi ama son iki yılda vergi dairesi karından düşük gelmiş konsolide. Asıl bomba şurası olacak bence bilanço anlamında, konsolide vergi dairesinden 20 milyon düşük bile gelse ki o kadar fark etmez. Son iki senedir kötü gelen son çeyrek bu sene oldukça iyi gelmiş olacak ve geçen yıl son çeyrek olan 3 milyon karın yerine 30 milyon civarı kar eklenmiş olacak. Buraya kadar yazdıklarım en kötü olasılık.
Gelelim iyiye ve benim beklentime bence konsolide bilançoya yurt dışı şirketlerden ve yurt içi iştiraklerden artı kar biraz daha bu sene artabilir. Tam hatırlamıyorum ama Çaycı Bulgaristan'daki fabrikanın daha yüksek kapasite ile çalışmaya başladığını söylemişti. Tüm bunları hesaba katarak ben 210 milyon civarı kar açıklayabilir konsolide de diyorum. Bakalım ne olacak.
İmzadaki anketi doldurmayı unutmayın ortaklar.![]()
Temettü beklentileriniz nedir ortaklar kaç kuruş gönderir bu sene
Tavanımız hayırlısı olsun![]()
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının 600.000.000.-TL'ye çıkarılması için SPK'ya yapılan başvuru hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 28.01.2021
İlgili İşlem Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 300.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 600.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2025
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
SPK Başvuru Tarihi 04.02.2021
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 17.02.2021
Ek Açıklamalar
28.01.2021 tarihli açıklamamız ile kamuya duyurduğumuz üzere, Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının 600.000.000.- TL'ye çıkarılmasına ve izin süresinin 2021 - 2025 tarihleri olarak belirlenmesine ilişkin Şirketimiz esas sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6. Maddesinin tadili, T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 17.02.2021 tarih ve E-29833736-110.04.04-1947 sayılı yazısı ile ekteki şekilde onaylanarak Şirketimize iletilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sarı kızımız allandı pullandı görücüye çıktı.
Yakında düğünümüz var.
Takılarınızı hazırlayın 2,5 luk Reşat altını olsun..,
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Yer İmleri