Sayfa 212/1000 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. ons toparlıyor yeşil yaktı

2.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    ppfler zaten 18 gibi belli oluyor akşam bi çok fonda akşam açıklıyor belli oluyor ama bu gibi bi kısım fonlarda ancak yarın sabah öğrenebiliyoruz dediğim gibi bu t1 işi bana ters sevmedim bi daha zor alırım gibi bu tür fonlar resmen yatırımcıyı kitleme amaçlı yapılmış giriş ve çıkışlara set çekmek için t2 hepten sakat t2 olsun hisse senedi gibi ben bugün alıp satayım param 2 gün sonra gelsin yatsın sorun değil ama ben hangi fiyattan hangi alacağıma ben karar vereyim böyle hangi fiyat olacağını kestiremiyorsun kör dövüş eksi mi artı mı bide fonun içeriğini bilemeyince ons mons yandı
    Kendi hisse portföyünüzü takip edip alım-satım yapmak tabiki en iyisi en ucuz yöntem nerden alacağınıza ve satacağınıza siz karar veriyorsunuz

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Kendi hisse portföyünüzü takip edip alım-satım yapmak tabiki en iyisi en ucuz yöntem nerden alacağınıza ve satacağınıza siz karar veriyorsunuz
    Burada kaç kişi hisse portfoyunu başarılı bir şekilde yonetebilir ? Öyle olsa burada yazmaya gerek olmazdı diye düşünüyorum. Borsada terste yakalandığında psikolojik etkisi yetiyor da artıyor da..

4.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Burada kaç kişi hisse portfoyunu başarılı bir şekilde yonetebilir ? Öyle olsa burada yazmaya gerek olmazdı diye düşünüyorum. Borsada terste yakalandığında psikolojik etkisi yetiyor da artıyor da..
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Burada portföy yapıp deneme yapalım bakalım nasıl olacak [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Sn webster satmamis çok iyi böylece "ustad bir sorum var ama sormayacagim, canım istemiyor" diyecek akşamları

6. Tamam favori hisselerimi yazıyorum; algyo, ekgyo, petkm, thyao, trgyo.

7. Hissede ağzımıza çakıverirler ruhumuz duymaz üstatlar

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Sn webster satmamis çok iyi böylece "ustad bir sorum var ama sormayacagim, canım istemiyor" diyecek akşamları
    Yok artik sormuyorum
    Tahminde bulunuyorum daha heyrcanli oluyor 😃😃

Sayfa 212/1000 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •