Sayfa 213/1000 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Viop LX

yine çok puan kaçırdık bugün... sabah 982 den bi long açtık batırdık bugünü yine

2. pıst 100 de kısa vade formasyon var , kchol formasyon var kırılma yönü belli olursa hedef ve yönü graf üzerinde paylaşırım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Paşam sen hangi yönü istiyon
    söyle bana o yöne kopartayım ,,kimi ister kimi yapar

sabahın altısında tarih dersi vermeğe benzemez bu işler lafla yürümüyor peynir gemisi
    parayı veren düğmeye basar ))

hee o satte namaza kalmıştım dünün yatsısıda kaza edince uzun sürdü
    Allah kabul etsin @bahriyeli hocam.

SPX'i bi tık yukarı dürtersen hayır duamı alırsın
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. Aydın-Denizli otoyolunda günlük garanti 67 bin,
    3 günde geçen araç 22 bin.
    Hesap uzmanları mükemmel çal ışmış!!

5. *TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    gezdim geldim...ikisini buldum ikiside ben mhpli değilim diyor...

ihtiyar 40 yıllık mhplileri soguttu...

neyse bofa 2 milyar mal almış muhtemelen yarın bunu kusar...
    dünkü yorumum adamların ciğerini ezbere biliyoruz...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. ARAS KUZEY
    @aras_kuzeyy
    ·
    13sn
    SON DAKİKA | Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (#TUSAŞ) Tesisi önünde patlama meydana geldi. Silahlı çatışmanın olduğu bildiriliyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Güncelleme- TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ yerleşkesinde patlama ve silah sesi duyuldu

ANKARA (AA) - TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama
    ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık
    ekibi sevk edildi.
    TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara
    yerleşkesindeki giriş kapısındaki patlamanın ardından, silah sesleri duyuldu.
    Güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi.
    Olay yerine güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

-AA-

Sayfa 213/1000 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •