-
*trt050624t19 tanımlı tahvil ihalesinde piyasa yapıcı teklifi 2 milyar 201,5 milyon tl
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Hazine, bugün düzenleyeceği iki tahvil ihalesi öncesinde kamu
kuruluşları ve piyasa yapıcılara toplam 2 milyar 285,4 milyon TL
rekabetçi olmayan teklif (ROT) satış yaptı.
Hazine 5 yıl(1.820 Gün) vadeli TL cinsi 6 ayda bir kupon ödemeli
sabit kuponlu ve 6 Yıl(2.324 gün) vadeli TL cinsi 6 ayda bir kupon
ödemeli değişken faizli iki tahvil ihracı gerçekleştirecek.
Bilgi Notları:
- 5 Yıllık tahvil ihalesinde piyasa yapıcılarına ROT satış 965,0
milyon TL, kamuya 460,0 milyon TL oldu.
- İhalede piyasa yapıcıları 1 milyar 930,0 milyon TL teklif verdi.
- FRN ihalesinde piyasa yapıcılarına ROT satış 660,4 milyon TL
olurken, kamuya 200,0 milyon TL satış yapıldı.
- İhalede piyasa yapıcıları 2 milyar 201,5 milyon TL teklif verdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*kremlin: Rusya, türkiye'nin kuzey suriye'deki operasyonunu çok yakından takip ediyor
-
*almanya spd lideri: Spd, bu hafta koalisyon görüşmelerinde kendi pozisyonunun nasıl olacağını değerlendirecek
-
*almanya spd lideri: Alman koalisyon müzakerelerinde tüm meseleleri yeniden ele alacağız
-
*azeri socar, 2017'de 20,7 milyon ton ham petrol ihraç etti
-
*bundesbank: Alman ekonomisi çok hızlı şekilde genişlemeye devam ediyor
-
IAI: Aralık'ta Çin hariç, günlük ortalama küresel alüminyum üretimi 71.500 ton (Önceki: 71.000 ton)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri