KARSN da bugün ortalama 1.417 tl fiyattan toplam 10.041.284 lot açığa satış yapılmıştır,
KARSN da bugün ortalama 1.417 tl fiyattan toplam 10.041.284 lot açığa satış yapılmıştır,
Bu gün yatırım ilişkilerini aradım hisse aldığım için bugün katılmış sayılıyomuşum ayın 22 sine kadar rüchan hakkı satma hakkım varmış daha sonra satamıyormuşum ama bedelli bitiş tarihi 28.11.2019 muş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[QUOTE=ZICO;3907079]Evet sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. 14 kasımda fiyat oluştu 1.18 olarak oluştu 14 kasimdan sonra karsan alan arkadaşlar hisse fiyatı da bir azalma olmayacak. Bedelli ile ilgili fiyat zaten oluşmuş vaziyette ve sonrasinda 1.40 lara çıktı. 1.41 den alan arkadaş hissende fiyat olarak 28 kasimdan sonra bir değişiklik olmayacak. Yani 1.33 olmayacak. Ancak hisse fiyatı düşer veya çıkar orası piyasaya kalmış birşey.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn sppedyy karsan rüçhan almadiysaniz şayet bedelliye katılmanız mümkün değil bir yanlışlık var. Bugün 1.41 karsan aldım yazmış sınız bedelliyle alakaniz olamazSM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir atasözü var,MADEM BİLMİYORSUN BU MOKU GİT MEKTEBİNDE OKU DER...borsaya işi biliyorsan takılacaksın,bilmiyorsan hiç uğramayacaksın,borsa bu,çarptımı insanı tam çarpar ne ocaklar söndürdü zamanında,geriye doğru bakıyorum hep sorular,sorular,sadece bu forum değil,çoğu finas netleride öyle![]()
KARSN da bugün ortalama 1.421 tl fiyattan toplam 6.320.179 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, dünden de 2.013 lot açık taşınmıştır ve 10.487 lot açıkta teklif aşamasındadır,
Yer İmleri