Sayfa 215/1049 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. Fakir hırsızlığa kalkışınca ay akşamdan ışıldarmış....komodo ya yatirım yapayim dedim her yerden kötü haberler geliyor kripto paralar ve piyasası ile...enfarktüs hocam yetiş ya hocam ne edek....))

2. Bana dediler ille soğuk cüzdan lazım..elimi attım göt cebime çıkardım cüzdanı...vallahi buz gibi buz...bu işe yararmı ahahahhahahhah

3. Kutatku kardeşim.sana kırıldım zamanında beni niye uyarmadın gel abi 6 peniye rippel var diye haaa...birde beni.seviyordun aşk olsun )))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by inci Yazıyı Oku
    nxt'yi exchange sitesinde tuttugumda da nxt coinlerin sayisi artiyor mu?
    Artmaz. EXC sitelerine bu bedava gider (24 saat nodelar). EN sevdikleri POS coinlerdir zaten.
    Değil POS çoğu forku bile vermez.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Beyler bir sorum olacak dogecoin cok hizli dusuyor ? Gekecegi hakkinda tahmin ve girusu olan varmi saygilar heoinize

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Fakir hırsızlığa kalkışınca ay akşamdan ışıldarmış....komodo ya yatirım yapayim dedim her yerden kötü haberler geliyor kripto paralar ve piyasası ile...enfarktüs hocam yetiş ya hocam ne edek....))
    Sayın Krokodil, kişisel olarak geleceğini parlak olarak gördüğüm bir coin komodo, faiz vermesi, hızı, ico için altyapı sunuyor oluşu, gerçek gizlilik sunması benim gözümde değerli kılıyor. Bu aralar bir dump yiyip düşmesini o kadar çok isterim ki. Elimdeki birkaç coini satıp elimdeki miktarı arttırdım. Tahminim market hacmi ilk olarak 5 milyar olması.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Sayın Krokodil, kişisel olarak geleceğini parlak olarak gördüğüm bir coin komodo, faiz vermesi, hızı, ico için altyapı sunuyor oluşu, gerçek gizlilik sunması benim gözümde değerli kılıyor. Bu aralar bir dump yiyip düşmesini o kadar çok isterim ki. Elimdeki birkaç coini satıp elimdeki miktarı arttırdım. Tahminim market hacmi ilk olarak 5 milyar olması.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    teşekkür ediyorum...

8. Cemaatimz buralardayken şunu sorayım.Binance deyken 0.034523 BTC varken tamamını satamıyorsunuz değil mi..Ben de her coinden bir küsurat kalmaya başladı..Bir türlü net satış yapamıyoruz.Oysa KMS için hesapda yeterli BNB de tutmaktayız...Ayarlarda ilgili seçenek de aktif..Galiba coin exchange mantığı bu şekilde..İyi de bir zaman sonra coin küsurat çöplüğü yükselecek..

Sayfa 215/1049 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •