Fakir hırsızlığa kalkışınca ay akşamdan ışıldarmış....komodo ya yatirım yapayim dedim her yerden kötü haberler geliyor kripto paralar ve piyasası ile...enfarktüs hocam yetiş ya hocam ne edek....))
Fakir hırsızlığa kalkışınca ay akşamdan ışıldarmış....komodo ya yatirım yapayim dedim her yerden kötü haberler geliyor kripto paralar ve piyasası ile...enfarktüs hocam yetiş ya hocam ne edek....))
Bana dediler ille soğuk cüzdan lazım..elimi attım göt cebime çıkardım cüzdanı...vallahi buz gibi buz...bu işe yararmı ahahahhahahhah
Kutatku kardeşim.sana kırıldım zamanında beni niye uyarmadın gel abi 6 peniye rippel var diye haaa...birde beni.seviyordun aşk olsun)))
Beyler bir sorum olacak dogecoin cok hizli dusuyor ? Gekecegi hakkinda tahmin ve girusu olan varmi saygilar heoinize
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Krokodil, kişisel olarak geleceğini parlak olarak gördüğüm bir coin komodo, faiz vermesi, hızı, ico için altyapı sunuyor oluşu, gerçek gizlilik sunması benim gözümde değerli kılıyor. Bu aralar bir dump yiyip düşmesini o kadar çok isterim ki. Elimdeki birkaç coini satıp elimdeki miktarı arttırdım. Tahminim market hacmi ilk olarak 5 milyar olması.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cemaatimz buralardayken şunu sorayım.Binance deyken 0.034523 BTC varken tamamını satamıyorsunuz değil mi..Ben de her coinden bir küsurat kalmaya başladı..Bir türlü net satış yapamıyoruz.Oysa KMS için hesapda yeterli BNB de tutmaktayız...Ayarlarda ilgili seçenek de aktif..Galiba coin exchange mantığı bu şekilde..İyi de bir zaman sonra coin küsurat çöplüğü yükselecek..
Yer İmleri