Sayfa 217/330 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Tum tahtalarda resmen kustular..Peki bu savas 5/6 ay surerse piyasalar ne olur.Ukrayna RUSYA iki devlet savasinda bile bukadar olmamisti.Olan coluk cocuga oluyor.Yukselisler satis firsati oldu.Olduda maliyetlerde yuksek...[emoji35]

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gelen bilançolarin bir şekilde fiyatlamaya başlayacağını düşünüyorum tekrardan,seans içi korku belki sabaha bir tur daha seans içi korku olabilir,ppk dan bu gerginlikte faize bir tur dur gelebilir mi? İsmen tahtasında ciddi alımlar oldu seans içinde son saat hacimsiz basıldı bakalım açılışı kırmızı tercih ederim kapanışı yeşil, inşallah bı şekilde bilancoya buralarda girmeli senetler.

2. Dünkü düşüş sonrası açılış volatilitesi.. Faiz kararı volatilitesi.. Bilanço dönemi beklentileri volatilitesi.. Vade sonu volatilitesi..Ortam çok gergin ama değirmen dönüyor bı şekilde direnmemiz lazım pozisyonda

3. Vade sonu etkisi güçlü devam ediyor,ancak vade sonunda dalga boyları da yorucu olabilir yarın inşallah düşüşün telafisi daha iyi olur

4. Sn Alikkkk sizden baska kalmadi herhalde kagidin ortagiBen hergun trade ederek bazen kar bazen zarar ediyorum.Bu kagit bunu haketmiyor.Kazanin dibini bile siyiriyorlar.Oyda islem hacimleri krediler buna calisiyor..Az kaldi.Ak mi karami gorecegiz de.Mal i satinca aklin kaliyor alinca korkuyorsun.Ne lanet bi is bu..

5.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Sn Alikkkk sizden baska kalmadi herhalde kagidin ortagiBen hergun trade ederek bazen kar bazen zarar ediyorum.Bu kagit bunu haketmiyor.Kazanin dibini bile siyiriyorlar.Oyda islem hacimleri krediler buna calisiyor..Az kaldi.Ak mi karami gorecegiz de.Mal i satinca aklin kaliyor alinca korkuyorsun.Ne lanet bi is bu..

Bazen realize iyidir ben ek hesaplar kredi kartı nakit falan çok yigildim bilanço gazıyla ama gerginlik had safhada başka aracı kurumlar tarafinda da beklentilerim var ismen den oraya da aktardım gün içinde ama hepsinde ayrı bombalar gelecek bir şekilde gündeme bakmadan poz koruyorum inşallah şu badireden sıyrılıriz. Bugünkü hacim muntazamdi ayrıca

6. Bilanço öncesi bofa ünlü mal dağıtıyor bakalım dibi nere hafta sonu öncesi

7. Bilanço tarihi belli mi arkadaşlar

8. Dağıtsinlar gedik te alıyor veren varsa alanda var
     Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Bilanço öncesi bofa ünlü mal dağıtıyor bakalım dibi nere hafta sonu öncesi
    SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 217/330 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •