Sayfa 218/223 İlkİlk ... 118168208216217218219220 ... SonSon
Arama sonucu : 1779 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Bundan bir halt olmayacak gibi boşa zaman kaybı..
    Ne kazanacak taklacı

2. Sebep olanlara Allah uyuz versin de kaşımaya tırnak vermesin.

3.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Sebep olanlara Allah uyuz versin de kaşımaya tırnak vermesin.
    Çok ilginç kim baskı yapıyorsa kimseye para koklatmak bile istemiyor..Bu sermayede hisseyi bu şekilde baskılamak saçmalık ama aç olunca birileri yapacak birşey yok.

4. Her şey o kadar arapsaçına döndü ki çözebilecek olanlar üç maymunu oynuyor, bizler de çimenler olarak eziliyoruz.
    Emin olun istesinler 30 saniyede tavana oturur.

5. Sanki normal bir hisseymiş gibi gündemi takip ediyor, biri öhö diye öksürse kanser olmuş gibi yataklara düşüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Sanki normal bir hisseymiş gibi gündemi takip ediyor, biri öhö diye öksürse kanser olmuş gibi yataklara düşüyor.
    Benim umudum kalmadı ortak artık sabrımı iyice zorlamaya başladı. Ne alırsak kuruyor anlamadım.

7. Şimdi yiğidi z*k hakkını ver demişler. Pkart da bu fırtınalı piyasalarda dümbük dümbük duruyor, yıkılmıyor, meşruiyet kazandı. 🥺

8.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Şimdi yiğidi z*k hakkını ver demişler. Pkart da bu fırtınalı piyasalarda dümbük dümbük duruyor, yıkılmıyor, meşruiyet kazandı. ��
    Arka planda ne dümen dönüyor Allah bilir. Tek hisseye bağlı kalmamak lazım. Pkart da ky olduğunu düşünmüyorum kavga büyükler arasında. Büyükler pastayı paylaşamıyor. Bunların keyfi gelecekte bizde üç beş kruş kazanacağız. Benim allahtan çok farklı sektörden hisselerim var yoksa kafayı yemiştim pkart ile...

Sayfa 218/223 İlkİlk ... 118168208216217218219220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •