Sayfa 219/864 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Bildiğim bir şey varsa sabır!
    Trader degilim,ekrana bakmam!
    Klmsn bir kez bile al-sat yapamadım
    Ben çok yaptım sürekli aldım sattım baştaki malım %40 azaldı ama maliyetim de 11 lerden almaya başlamama ragmen 8 lere geldi. Tercihtir ama kalanın tek lotuna dokanmam bilançoya kadar, alırım ve sonrasında da satarım ek o ayrı.

2.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Sizin gibi dürüstçe yaptığı tradeleri özellikle başarısız olanı dahi yazan insan sayısı çok az burada. Bu yönünüz gerçekten takdire şayan İnşallah daha fazlasını kazanırsınız
    Hiç olmamasındansa yarısı var, bardağa dolu tarafından bakın
    Teşekkür ler sayın cuhale. Diğer türlü insan sadece kendini kandırır. Kısmetimiz böyleymiş. 2019 da benim için en güzeli klimasana bulaşmak oldu. Para kazanmak bir yana yaşattığı action için spege minnettarım [emoji2]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Geçen bilançoda 2/3 ünü 12 lerden satıp, sattığımın yarısını 9 lardan yerine koymuştum. Simdi de kalanın 1/4 ünü sattım 20.78 den.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Eksi kapatır[emoji16]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Kazancınız bol olsun. Ancak al satlariniz bizi niye ilgilendirsin. Paylasmanizdaki amacınız ne. Teknik bilgi mı veriyorsunuz?
     Alıntı Originally Posted by pamuk Yazıyı Oku
    Geçen bilançoda 2/3 ünü 12 lerden satıp, sattığımın yarısını 9 lardan yerine koymuştum. Simdi de kalanın 1/4 ünü sattım 20.78 den.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

6. Tahtayı yapan ben olsam 2020'ye 20,20 fiyat ile girerdim. Severim şekil işleri.

7. [emoji3]
     Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Tahtayı yapan ben olsam 2020'ye 20,20 fiyat ile girerdim. Severim şekil işleri.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Teknik olarak tam üst kanal direncini aşmış yeni bir dünya hayali kurarken tekrar uyuz kanalın içine aldılar. Tamamen organize işler..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Sayfa 219/864 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •