Sayfa 22/90 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon
Arama sonucu : 714 madde; 169 - 176 arası.

Konu: GRNYO - Garanti Yatırım Ortaklığı

1. Dostum birileri seni duydu galiba 0,78 olmuş 👏 Geçmiş yorumları okuduğumda defter değerinin çok altında kalmış bir hisse... Ki OYAYO ile kıyaslanıyorsa şuan 1,15 olması gerekiyor...YTD

VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by zenixs35 Yazıyı Oku
    Dostum birileri seni duydu galiba 0,78 olmuş 👏 Geçmiş yorumları okuduğumda defter değerinin çok altında kalmış bir hisse... Ki OYAYO ile kıyaslanıyorsa şuan 1,15 olması gerekiyor...YTD

Daha duymadı beni.. Tavan olunca duyacak..
    hakuna matara....memento mori.

3. Genel kurul ertelenmesi...bizim Temettü yada bedelsizleride erteledi 1 ay... Geçen Şubat ayından beri yabancı alışı görmemiştim... Bu ay ufak ufak alışlar gördüm... İlginç..Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

4. 9 yıldır süründürüyor,artık zamanı gelmedimi yada bir 9 yıl dahamı bekleyeceğim.Nasıl bir nasip bendeki anlamadım.

5. Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı (ECBYO) 3 ayda 2,5 kat yükseldi... Darısı GRNYO hissedarlarına

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    t tcdd ya eaygw dygs1y7cd5
    Gönderi
    147
    Ferit Şahenk Beyim bazı varlıklarını satacağı haberi üzerinden yaklaşık bir ay geçti.
    Hisse fiyatının yerinde sayması olası bir satış ihtimaline karşın ortalamaları düşük tutmak için olabilir mi acaba?
    Garanti Bankasını elden çıkarmış birisi sonuçta.

7.  Alıntı Originally Posted by aman Yazıyı Oku
    Ferit Şahenk Beyim bazı varlıklarını satacağı haberi üzerinden yaklaşık bir ay geçti.
    Hisse fiyatının yerinde sayması olası bir satış ihtimaline karşın ortalamaları düşük tutmak için olabilir mi acaba?
    Garanti Bankasını elden çıkarmış birisi sonuçta.
    size katılıyorum sayın aman,resmen 0,76 da demirledi kağıt...

8. Defter değeri 1.13 piyase değeri 63 kuruş.. Şaka gibi

Sayfa 22/90 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •