Originally Posted by
temel analizci
Sayın zdx şiddet veya tartışma konusunu boş ver. Benim seni destekledigim konu meliksahin volatilite üzerine yaptığı konuşmayı fark etmen. Bende bugün bu düşüşü görünce aklıma o konuşması geldi
jilber "geri alım niye yapmıyorsunuz" dedi Melikşah dedi ki "biz volotiliteli zamanlarda fiyat istikrarı için yapıyoruz amacımız kar yapmak değil fiyat istikrarı" dedi
Bende ondan bahsediyorum zaten.Tutanak sayfa 5 te.Kopyalatmadı o kısmı.Şiddetle işim olmaz benim.Şimdi gittin Gk ya hatırlattın mesela ne dicek? Orada yatırımcıyı geçiştirmek için yalandan yere etmiş o lafları şimdi ne diyecek?Onun yerinde olmak istemezdim.
Ya da çok önemli bir ortamda kendisi bunu bilen biri o ortamda dile getirdi hiç mi yüzü kızarmayacak?Yarın birgün hayat bu kariyer bu bugün ALBRK var yarın belki yok önüne koymayacaklar mı sanıyorsun bunu kendisinin.Artık o durum bir ömür boyu kendisiyle.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri