Sayfa 22/150 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1197 madde; 169 - 176 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

Ana tahtada yüzde 10 dan daha asagi işlem yapilamazken, rüçhan tahtasına herhangi bir sınır koyulmaz ise, ky daha ne olup bittiğini anlamazken büyükler yüzde 20 dusukten ana hisse sahibi olurlar. Üstelik paranın büyük kısmını 15 gun sonra ödemek üzere. Spk ne diyorsun bu işe?

Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.

2. Sayın zdx şiddet veya tartışma konusunu boş ver. Benim seni destekledigim konu meliksahin volatilite üzerine yaptığı konuşmayı fark etmen. Bende bugün bu düşüşü görünce aklıma o konuşması geldi
    jilber "geri alım niye yapmıyorsunuz" dedi Melikşah dedi ki "biz volotiliteli zamanlarda fiyat istikrarı için yapıyoruz amacımız kar yapmak değil fiyat istikrarı" gibi bir cümle kurdu

3.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sayın zdx şiddet veya tartışma konusunu boş ver. Benim seni destekledigim konu meliksahin volatilite üzerine yaptığı konuşmayı fark etmen. Bende bugün bu düşüşü görünce aklıma o konuşması geldi
    jilber "geri alım niye yapmıyorsunuz" dedi Melikşah dedi ki "biz volotiliteli zamanlarda fiyat istikrarı için yapıyoruz amacımız kar yapmak değil fiyat istikrarı" dedi
    Bende ondan bahsediyorum zaten.Tutanak sayfa 5 te.Kopyalatmadı o kısmı.Şiddetle işim olmaz benim.Şimdi gittin Gk ya hatırlattın mesela ne dicek? Orada yatırımcıyı geçiştirmek için yalandan yere etmiş o lafları şimdi ne diyecek?Onun yerinde olmak istemezdim.

Ya da çok önemli bir ortamda kendisi bunu bilen biri o ortamda dile getirdi hiç mi yüzü kızarmayacak?Yarın birgün hayat bu kariyer bu bugün ALBRK var yarın belki yok önüne koymayacaklar mı sanıyorsun bunu kendisinin.Artık o durum bir ömür boyu kendisiyle.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Sayın SAnbeg 2013 ocak ayınca BİMEKS fatihi VEdat AKgirayın SPk başkanı iken çıktı bu kanunların çoğu.Taslak gezdi bir süre şahsen ben bazı konularda çok uyardım.Sonra BİMeks olayı yaşanınca anladım ne kadar boşa uğraştığımı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Tutanağı okumama yada bakmama gerek yok kendim de tuttum tuttanagi notunu aldım ayrıca hemde kulaklarımlada duydum. o düşünsün düştüğü durumu önümüzde ki gk ye de gideceğimi sanmıyorum yoksa o soruyu güzelce ona sorardım. Yazık pırıl pırıl gençler var şirkette pırıl pırıl başarıya aç, gördüm gk de oradan oraya koşturan. Kimi de o koltuktan o koltuga geçiyor işte neyse daha fazla konuşmayayim iyi geceler herkese

Sermaye piyasaları bundan büyümüyor işte. Buyumenin motoru olması gereken sermaye piyasaları birkac robotla üç beş oyuncuya kurban edilirse olacağı budur. Yazık çok yazık memlekete.

Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.

7. Valla Sayın temel analizci çalışanlara lafım yok.Ama yönetici kadrosunda her kim varsa bugün yaşanan rezillikte pay sahibidir.

Her bulunduğum ortamda da bunu dile getireceğim üzerlerine yapışması için elimden geleni yapacağım.Düşmez kalkmaz bir Allah.

Benden bu kadar hatta çok bile konuştum bugün.

8. Ağalar kim ise bugün x aracı kurumundan yaklaşık şimdiden 10 milyon TL üzerinde vurdu. 27 m küsür sattığı anasını, 49 m kızı yaklaşık 1 küsür (ince hesap) maliyet olarak geri aldı. Bir kaç ay sonra da bir buçuğa götürse biz gidecek diye bakarken al sana 60 milyon kar.
    Yemede Albrk Yönetim kurulunun kucağında yat.

Sayfa 22/150 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •