Tepeden hemen 40 kuruş verdiler.
Tepeden hemen 40 kuruş verdiler.
Who, baby, Who Will Save The World?
Birilerini fena sıkıştırdılar.
Who, baby, Who Will Save The World?
Ak Yatırım Türk Hava Yolları hedef fiyatını 52,00 TL, tavsiyesini ise "Endeksin Üzerinde Getiri" olarak belirledi.
Bugün alımlar baya iyi. Alicilar baya istekli bugün. Böyle devam ederse eğer bugün daha güzel şeyler ortaya çıkabilir. Bakalım ne yapacaklar.
Hocam zaten 2 ay(şubat sonuna kadar) guzel bilançosunun gelmesini bekledik. Tam hisse toparlanacak derken bu sefer savaş çıktı ve ortalık tamamen karıştı. 1 aydır baya yabancı çıkışı oldu(%41 lerden %31 lere kadar indi) Yakinda Savaş biterse havacılık ve turizm için işler biraz normale dönecektir. Ama savaş çıkmasaydı eğer, çok daha iyi bir beklentim vardı. Savaş ekonomileri çok yıprattı, emtia ve petrol fiyatlarını yukarı çekti, ticaret hacmi azaldı. Savaş çıkınca Rusyya tarafindan beklenen turist sayısı azaldı artık. Ama yinede THY için güzel bir yil olacağını tahmin ediyorum. Tabi başka sürpriz olmazsa. Umarım bekledigimize değecektir.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Rusya Ukrayna tarafından turizm beklentisi azalsa da Avrupa'dan gelecek turizm dalgasıyla telafi edilebilir gibi geliyor bana. Onlarda da %10 civarı enflasyon var. Genel olarak hesapçı insanlar olduğu için yanibaşlarında ucuz bir ülke cezbedici gelecektir.
Bugün ki verilere bakinca 29,30 da bir satış duvarı vardı. Orayi geçti artık. Şimdi hedef 29.90- 30,15 civarları görünüyor.
Alışlara bakınca alimlar istekli ve önde görünüyor. Satış pek yok gibi. Bugunde yeşil bir gun yaşayacak gibi görünüyoruz. Bakalim nasil yapacaklar.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.
Yer İmleri