Artan

54,45 10 13:23
12,10 10 13:24
33,44 10 13:24
33,92 9.99 13:24
96,10 9.95 13:24
Artan Hisseler

Azalan

82,20 -9.97 13:24
53,85 -9.95 13:24
7,89 -9.93 13:24
57,15 -9.93 13:23
7,45 -7.8 13:24
Azalan Hisseler

İşlem

4.705.233.251,50 13:24
4.061.957.486,20 13:24
4.035.574.024,05 13:24
3.865.350.768,16 13:24
3.496.653.710,48 13:24
Tüm Hisseler
Sayfa 221/233 İlkİlk ... 121171211219220221222223231 ... SonSon
Arama sonucu : 1858 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by Xer Yazıyı Oku
    Sn Rex satta kurtul artık. Sende kurtul bizde kurtulalım.
    Her gün aynı muhabbet.

Kalav gitti,
    T/A gitti
    Materazzi gitti
    Sayfada adam gibi paylaşım kalmadı.
    Ne kadar kolay sat git demek. Keşke senin kadar rahat olabilsem. Ne zamandan beri bu hissedesin bilmiyorum ama kafan rahat olduğuna göre ya yenisin yada lotun az. Benimde var hiç kafayı takmadığım hisselerim umurumda olmayan.

Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Siz de dahil (birkaç kişi hariç) bu platformda hemen hemen herkes sayın ve siz diye hitap ederdi. ("Bilen biliyor, SEN bilmiyor olabilirsin.)
    Güzel paylaşımlar olurdu, bu arada ben teknik, derinlik falan hiçbir şeyden anlamam, benim yazdıklarım" parodi" tadında sayılsın sayın T/A

O zaman lütfen görüşlerinizi yazınız, merak ediyorum pkart nereye gidiyor? Ne olacak hal-i pür melalimiz.
    Ben biliyorum, merak etme. Edebiyatla dokunduracağını sanıyorsan yanılırsın. O yollara hiç tevessül etme, zararlı çıkarsın...!!!

Safsata 'ya sayın dememi, bekliyorsan hiç bekleme. Onun dışında herkese nasıl hitap ettiğim, nasıl muhabbet ettiğim ortada...!!!

Yakın bulduklarıma sen demeyi tercih ederim. Siz diye tanımadığım kişilere ve mesafeli olmak istediklerime derim. Mesafeli olmak istiyorsan; SİZ derim, benim açımdan sorun yok...

PKART konusunda da yakın bulduğum kişilerle konuşurum, bana laf sokmaya çalışanlarla değil...!!!

Burada yazmayınca ben bir şey kaybetmiyorum. Beni bu sayfadan soğutanlar/kaçıranlar, başkalarının ve kendilerinin çok şey kaybetmesine sebep oluyor, vesselam...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ben biliyorum, merak etme. Edebiyatla dokunduracağını sanıyorsan yanılırsın. O yollara hiç tevessül etme, zararlı çıkarsın...!!!

Safsata 'ya sayın dememi, bekliyorsan hiç bekleme. Onun dışında herkese nasıl hitap ettiğim, nasıl muhabbet ettiğim ortada...!!!

Yakın bulduklarıma sen demeyi tercih ederim. Siz diye tanımadığım kişilere ve mesafeli olmak istediklerime derim. Mesafeli olmak istiyorsan; SİZ derim, benim açımdan sorun yok...

PKART konusunda da yakın bulduğum kişilerle konuşurum, bana laf sokmaya çalışanlarla değil...!!!

Burada yazmayınca ben bir şey kaybetmiyorum. Beni bu sayfadan soğutanlar/kaçıranlar, başkalarının ve kendilerinin çok şey kaybetmesine sebep oluyor, vesselam...
    Bana "sen" diye hitap ettiğinize göre yakın bulduklarınızdanım, sağ olun. O halde benimle de konuşursunuz diye düşünüyorum.
    Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem, yapamam da zaten. Hele laf sokmak, olası değil.
    Samimiyete binaen görüşlerinizi yazmanızı istedim. Sonrası sizin bileceğiniz iş, kalın sağlıcakla.

4. Dövüşmeyin ortaklar güzel günler göreceğiz ))

5. Ayrıca T/A abimi tüydü falan zikrettiğin isimlerin yanına yazmak abesle iştigal. Adam sistem takibi sayfasında sorulunca gayet güzel objektif yazıyor. Sadece Pkart değil hangi hisse sorulsa çok fazla vaktini de alsa bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Tek beklentisi biraz saygıdır onu da verin bir zahmet.

6.  Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Ayrıca T/A abimi tüydü falan zikrettiğin isimlerin yanına yazmak abesle iştigal. Adam sistem takibi sayfasında sorulunca gayet güzel objektif yazıyor. Sadece Pkart değil hangi hisse sorulsa çok fazla vaktini de alsa bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Tek beklentisi biraz saygıdır onu da verin bir zahmet.

Kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum
    Dediğim gibi "Samimiyete binaen görüşlerinizi yazmanızı istedim. Sonrası sizin bileceğiniz iş, kalın sağlıcakla." sözümü tekrarlayıp konuyu kapatalım.

7.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Sahi kalav, t/a, materazzi ve daha niceleri vardı, şimdi kabul edelim güzel tüydüler.
    Aslinda sorun kalav'in tuymus olmasi sence de ama sayin T/A 'ya bir ozur borclusun bence de

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Kalavdan umudum yok bir şey yapabilseydi yapardı sanırım oda bizim gibi beyaz atlı prensi bekliyor. Hisse enflasyon karşısında pula döndü. Milyonları olanın derdi yoksa bizimde yok..

Sayfa 221/233 İlkİlk ... 121171211219220221222223231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •