Ben biliyorum, merak etme. Edebiyatla dokunduracağını sanıyorsan yanılırsın. O yollara hiç tevessül etme, zararlı çıkarsın...!!!
Safsata 'ya sayın dememi, bekliyorsan hiç bekleme. Onun dışında herkese nasıl hitap ettiğim, nasıl muhabbet ettiğim ortada...!!!
Yakın bulduklarıma sen demeyi tercih ederim. Siz diye tanımadığım kişilere ve mesafeli olmak istediklerime derim. Mesafeli olmak istiyorsan; SİZ derim, benim açımdan sorun yok...
PKART konusunda da yakın bulduğum kişilerle konuşurum, bana laf sokmaya çalışanlarla değil...!!!
Burada yazmayınca ben bir şey kaybetmiyorum. Beni bu sayfadan soğutanlar/kaçıranlar, başkalarının ve kendilerinin çok şey kaybetmesine sebep oluyor, vesselam...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Bana "sen" diye hitap ettiğinize göre yakın bulduklarınızdanım, sağ olun. O halde benimle de konuşursunuz diye düşünüyorum.
Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem, yapamam da zaten. Hele laf sokmak, olası değil.
Samimiyete binaen görüşlerinizi yazmanızı istedim. Sonrası sizin bileceğiniz iş, kalın sağlıcakla.
Dövüşmeyin ortaklar güzel günler göreceğiz))
Ayrıca T/A abimi tüydü falan zikrettiğin isimlerin yanına yazmak abesle iştigal. Adam sistem takibi sayfasında sorulunca gayet güzel objektif yazıyor. Sadece Pkart değil hangi hisse sorulsa çok fazla vaktini de alsa bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Tek beklentisi biraz saygıdır onu da verin bir zahmet.
Kalavdan umudum yok bir şey yapabilseydi yapardı sanırım oda bizim gibi beyaz atlı prensi bekliyor. Hisse enflasyon karşısında pula döndü. Milyonları olanın derdi yoksa bizimde yok..
Yer İmleri