Sayfa 222/539 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Panikle ve zararina satanlar iyimi kötü mü yapti veya biz satmamakla iyi birseymi yaptik.bunu zaman gosterecek.ama borsada cok israrci olmayacaksin stoplara riayet edeceksin hele tek portfoy kesinlikle yapmayacaksin.y.t.d.

2.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Panikle ve zararina satanlar iyimi kötü mü yapti veya biz satmamakla iyi birseymi yaptik.bunu zaman gosterecek.ama borsada cok israrci olmayacaksin stoplara riayet edeceksin hele tek portfoy kesinlikle yapmayacaksin.y.t.d.
    Sn. Arzum benim stratejim, birbirine ters ama karlılığı iyi 2 hisse arasında takas yapıp lot arttırmak fiyatının ne olduğu değil. Aylık olarak sonuçta lot sayım artıda ise problem yok. Bu da bana nefes aldırıan etken, diğer kağıt istediğim rakama ulaşınca, bunun gözünün yaşına dahi bakmam. ytd.

3. Tek portfoy yaptım stop yapmadım bildigim tum kurallari cignedim...
    Kuralsızlarla kural tanimadan mucadele edeceksin...
    Ne var ne yok elimde daldım

4.  Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Tek portfoy yaptım stop yapmadım bildigim tum kurallari cignedim...
    Bunu acisini ben akguv hissesinde aci yasadim 7 lerden almaya basladik dustukce bedava dedik 250 ye kadar tuttuk sonra patron satis yapacam dedi biz verdik hisse yukseldi.) ama oradaki karlilik boyle degildi.7 yilda ilk defa boyle sermayeye gore kar gordum.baska bir film yoksa.Yani tecrube saglam y.t.d

5.  Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Tek portfoy yaptım stop yapmadım bildigim tum kurallari cignedim...
    kardeş adamlarda kum gibi hisse var...yeldeğirmenlerine karşı mücadele benziyor seninki.....istediği gibi at koşturuyorlar.ytd...

6. Msgyo borsaya acilali daha 1 yıl olmadı. Borsaya açılmadan önce, borsada işlem görmeye baslayinca 1 yıl hisse satmayacagim diye taahhüt vermis. Ama her gün hisse satıyor.

7. https://pbs.twimg.com/media/DOqV6LzXcAAGNCJ.jpg bu resimde şirketin taahüdü var...1 sene içinde satmayacak ortaklar diye...

8. şimdi söyleyin adalet nerede........adalet varsa bu şirketin sahiblerinden hesap sormasıl lazım...ytd...

Sayfa 222/539 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •