Sayfa 222/865 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Bence sorun asabi arkadaşlarda değil

O arkadaşların durumunu duygu düşüncesini

Kavrayamamış arkadaşlarda

Hepimize cevabını şirket 2.ç bilançosunda verecek eğer beklentiyi karşılarsa, ben gibi yeni hissedarlar kazanır ve eskilerde kazanır ama eski arkadaşlar haklı çıkarda şirket karı hiç ederse hep beraber zarar ederiz ..
    Zaman bize cevapları verecek o yüzden kırıcı sözlerden kaçınalım amaç para kazanmak başka bir şey için burda değiliz herhalde..
    Allah mahçup etmesin inşallah bizi hedefimize ulaşım bir an önce..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ne öneriyorsunuz o zaman..ne yapalim simdi el ele verip insafli patron duasina mi cikalim[emoji4]burada 2 parametre var ya bdsz e kadar belirsiz sure bekleyeceksin ya da onumuzdeki iyi gelen bilancolara bet edeceksin..al-sat veya sat-al yapmaya calisacaksin 430-500 bandinda..yoksa hisse normal bandi icinde hareket ediyor..band disina cikarsa ekstra degerlendirilir..bu arada o arkadas bize laf ediyor biz savunmadayiz..yanlis anlamayin lutfen

Sent from my iPhone using Tapatalk

3112,2019 dan buyana kağıt sektörü bist etirileri.

Olmıp ten o zararlara ragmen bundan kat ve kat daha çok kazandım.

YTD

Beklentimiz belli.

O uzatıyor

ve daha çok kişiler bu hisseye girecek gibi.YTD.

Dandiklerde çırpılmayan çarpılmayan lar da ya borsadan çıkacak yada yeni yatırımlara bakacaklar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Şöyle bir soru sorayım biz gekap beyannamesi verecekmiyiz yoksa muaf mıyız bu yıl başladı biliyorsunuz. ...

Şöyle bir muaf maddesi var ama

...Tekrar kullanıma alınan ürünler, zati ihtiyaç kapsamındaki ürünler, imha edilerek tasfiye edilecek gümrüklü ürün ve eşyalar ile ihraç edilen ürünleri kapsamaz

Kimseden ses yok yukarda ki soruları tartışalım bize faydası olur. Patrona söv söv nereye kadar. Ben şirkete yazdım iki soru yolladım biri eski ama hala cevap gelmedi.

8. Arkadaşım samimi soruyorum bu kağıtta yeni misin yani Bilgin var mı daha önce takip ettin mi

Sayfa 222/865 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •