Sayfa 222/345 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. patron alımda (qnb)

2. Bana göre %32~34 en iyi rakamdır sonra enflasyona odaklanıp düşürmeye çalışmaları lazım ardından enflasyon faiz rakamına yaklaştıkça 2 şer puanlık düşüşler yapılabilir tabi enflasyondaki düşüşler de göz önünde bulundurarak yapar enflasyonun veya faizin tek hanelere düşmesi de 1~2 yıl sürer bazı aylar pas geçilir belki o zaman sarkabilir
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Uzun zamandan beri ilk defaalım tarafı satış tarafında bekleyen lotun üstünde

4. %15 faiz komik oldu dağ fare doğurdu lafı cuk oturuyor

5. Bu karar kkm ı devam ettireceği anlamı çıkar ayrıca kredi yok diyor bu aralar

6. Stratejik yatırımlara kredi verecem onlara serbest

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bence yarın faiz kararı ne olursa olsun endeksi yukarı çekerler...beklenti gerçekleşti ayağına...çünkü bence bir çok kurum zaten içeriden bilgiyi almıştır ve faiz kararını biliyorlardır...
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Piyasa faiz kararını bekliyor...çok aşırı bir sert faiz artışı olumsuz olur..ama alıştıra alıştıra faiz artırırsa piyasada çok olumsuz etkisi olmaz...ben %15 e çıkarılmasını olumlu görürüm...sonradan vereceği mesaj ile de piyasa olacaklara alışır....
    Dün ve bu gün faiz konusunda yaptığım yorumlar...faiz miktarını tam isabetli tahmin etmişim dostlar.... piyasa da bunu satın aldığı için olumlu etkileniyor....dün bir miktar nakitim vardı...onunla bir hisse daha almıştım... böylece doğru öngörülerimizin ekmeğini yiyebiliriz....

merkez bankası yumuşak bir geçiş yapmak istiyor dostlar...çok aşırı bir sert faiz artışı olsaydı reel sektör çok olumsuz etkilenecekti...şimdilik her kes faizlerin ileride de artacağını öğrendi..her kes buna göre ayağını yorganına göre uzatacak...ekonomide öngörülebilirlik arttı...merkez bankasına güven gelmeye başladı...kısacası ekonomi yavaş yavaş rayına girmeye başlayacak...muhalefet geldiğinde de aynı politikaları uygulayacaktı...doğru neyse o uygulanıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Stratejik yatırımlara kredi verecem onlara serbest
    o bölüm güzeldi...carı açığı düşürmeyi teşvik edecek yatırımlara destek verilecek denildi..benim de ilk aklıma yenilenebilir enerji sektörü geldi...ayrıca ithal edilen hangi ürün varsa o ürünlere yönelik teşvikler verilecek...böylece cari açık kapatılmaya çalışılacak...doğru kararlar bunlar...şu anda ülke ekonomimizin cari açığına neden olan yegane kalem %90 ile enerjidir...sonra diğer kalemlerdir diye hatırlıyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 222/345 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •