Sayfa 223/1000 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Viop LX

1. HERKES BİLİYOR ..ahlak reformu lazım bize....beni yönetenler şöyle yiyor böyle yiyor, işini biliyor diyor normal vatandaş ve diyorki; demekki dinde böyle yemeler doğaldır diyor..bunlar dindar diyor..ne oldu..iman gitti..Allah esirgesin..gitti yahu resmen iman gitti..toplumun geldiği son nokta bu işte..Ahlak çöküşü..Ahlak çöktü mü ne olur..her şey olur bu toplumdan..hırsız da olur, kapkaççı da olur, yüzsüz de olur, tecavüzcü de olur..kaynağı tam da burda işte..beni yönetenler yiyor bende yerim dediğin an bittin..

https://x.com/ww3mediaa/status/1849064620822049037

adam haklı. iran, ırak, suriye gibi kriminal ülkelerle komşusun. güneydoğu coğrafyası çok zor. oradan mal geçirmek çok kolay. silah, sigara, uyuşturucuyu geçirip milyonlar kazanıyorsun.

pkk bitse başka örgüt türer. birilerinin laf salatasıyla bu iş bitmez.

reisler de bu konuya çoktan vakıf. bakalım cuma kapanışa ne zırvalayacaklar.
    audentes Fortuna iuvat

3. Ne yazsak boş artık.

En iyisi direk lanet okumak.

Kötülüklerin sahipleri,
    Hepiniz birer birer çürüyün.
    Ölmeden önce dipleri görün.
    Kariyerinizin ve adınızın nasıl eridiğini görün.
    Aklınız karışsın.
    Hafızanız gitsin.
    Halüsinasyonlarla yaşayın son günlerinizi.
    Yatağınızı böcekler bassın.
    Öldüğünüzü çok geç fark etsinler kokarak ölün.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4. geçen bizim Reis ne dedi..İsrailin Lübnana saldırısı Filistin gibi olmayacak..yani İsraile gözdağı vermişti..ben sözlü sataşma bekliyordum çünkü borsada ciddi satış bekliyorum( bist100 de 6-7 bin) tam da zamanı diye düşünmüştüm..bana göre İsrailin uyarısıydı bu saldırı..

5. tam kılığımızı bulduk..20 milyon mülteci..halk istemese gelmezlerdi..ne yaptıkları nerde kaldıkları belirsiz ülkenin her köşesine girdiler..benim gidemediğim tatil yörelerinde cirit atıyor elin arabı..ben hakkımı helal etmiyorum bunlara ve destekçilerine..

6. bu Teröristler kaç numara ayakkabı giyiyorlar acaba? hani daha önce birisi öyle demişti ya biliyoruz diye ... bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Terör saldırısınında biri mühendis biri teknisyen diğerleri de taksici ve güvenlik görevlileri şehit olmuş

8. evin kapısı açıkken herkes girer içeri..evin kapısını açan da suçlu..

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Terör saldırısınında biri mühendis biri teknisyen diğerleri de taksici ve güvenlik görevlileri şehit olmuş

Sayfa 223/1000 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •