Sayfa 225/656 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by aalgun Yazıyı Oku
    İşte o düşüşler hep fırsattı. Teşekkürler Durdo.
    Haklısın bu düşüşleri kulanmak lazımdı ama çokda aleyde yorum oluyor vuda kafa karışıklıgına sebeb oluyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Tuvalet kağıdı
    Dün akşam sn .lokasyon böyle diyince tahtacı sinirlendi gaza geldi demekki...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Yukardan herkes sattı geçmiş olsun spegin eline verdiler☺

4.  Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    Yukardan herkes sattı geçmiş olsun spegin eline verdiler☺
    Bu tahtası speginin cidden salak olduğunu dusunuyorum.artık hiçbir yere kipirdayamaz deli olacak deli.☺

5.  Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    Yukardan herkes sattı geçmiş olsun spegin eline verdiler☺
    uzun süredir satış baskısı altında olan yatırımcıların büyük bir çoğunluğu trade amacı ile sattı...ama aşağıdan yerine koymayı da düşünürler...tradeyi de normal görmek lazım arkadaşlar...yapana kızacak halimiz yok...hatta başarılı olup lot sayısını artırabileni her zaman tebrik etmişizdir...

orta ve uzunda durdo hedefine gidecektir..buna gönülden inanıyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Aşağı salsa mal alacak var yukarı zaten çıkartmaya çapı yetmiyor.hemen kafasına mali yiyor.deli olacak deli....artık ancak çift hanede tahta kendisinin olur.yatırım tavsiyesi asla degildir

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    uzun süredir satış baskısı altında olan yatırımcıların büyük bir çoğunluğu trade amacı ile sattı...ama aşağıdan yerine koymayı da düşünürler...tradeyi de normal görmek lazım arkadaşlar...yapana kızacak halimiz yok...hatta başarılı olup lot sayısını artırabileni her zaman tebrik etmişizdir...

orta ve uzunda durdo hedefine gidecektir..buna gönülden inanıyorum..
    Tahtayi takip ediyoruz sizde sattiniz keko bey.hayırlı olsun alta gelirse alirsinjz

8. Ihracatta gelen rekor haberini dikkate almak lazım... Bizim ihracat oranı da artmış olabilir..

Sayfa 225/656 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •