Sayfa 227/964 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Sen olsan 10 milyon lotu bu fiyattan satarmışım
     Alıntı Originally Posted by cem özay Yazıyı Oku
    arkadaşlar şahsi kanaatim tabi yatırım tavsiyesi değildir,o bloke kalkmamalı yoksa 10 milyon lot satar 10 kuruşları görür hisse ,zaten 500 milyon lot serbest olcak onu da havadan kaptı,ihtimal yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by baskan7878 Yazıyı Oku
    Sen olsan 10 milyon lotu bu fiyattan satarmışım
    500 milyon lot havadan gelmişse 10 milyoncuk satarım ne var ki?

3.  Alıntı Originally Posted by cem özay Yazıyı Oku
    500 milyon lot havadan gelmişse 10 milyoncuk satarım ne var ki?
    500 Milyon lot havadan geldi söylemi ne kadar komik ama ne kadar çok kişi kulaktan dolma bu söylemi kullanıyor.

Çık bakalım toplam lot miktarından 500 Milyon lotu geriye kaç lot kalıyor. Herbir lot şirketin gerçek değerinin karşılığıdır. Şirket bir masa bir sandalye firması değil.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. bedavadan derken para ödemediler diyor arkadaş...her ne kadar otel fabrika larını birleştirdilersede, neticede birleştikten sonra gerek şirketten borç alarak gerek nimetlerinden faydalanarak tam olarak bilemesekte şirketin gelirlerinden tırtıklayarak zaten ceplerini dolduruyolar...bizim gibi yatırımcılar anca hisse yukselecekte öyle kazanacak. demek istiyor cem bey esasında...haklı da...
    bilançoda yönetim giderleri olsun aldıkları maaş olsun nimetlerinden faydalanan onlar...bizim genel ortalamamız 60 kuruştan aşağı değil...daha fazla olanlarda var...adam ceylanken almış şimdi...hisse yükselecekte aldığı fiyata gelecek birde bu adam 5 yıl 6 yıl beklemiş 3 TL ortalaması varsa 5 TL olmalıki hisse anca o zaman kazansın...patronlar için bloke kalkmış kalkmamış çağrı olmuş olmamış borçlar ödenmiş ödenmemiş sorun yok şirketin kazançından DİREKT fayda sağlıyolar....biz son 5 yıldır ne aldık?

5.  Alıntı Originally Posted by Aydinlik Yazıyı Oku
    500 Milyon lot havadan geldi söylemi ne kadar komik ama ne kadar çok kişi kulaktan dolma bu söylemi kullanıyor.

Çık bakalım toplam lot miktarından 500 Milyon lotu geriye kaç lot kalıyor. Herbir lot şirketin gerçek değerinin karşılığıdır. Şirket bir masa bir sandalye firması değil.

zaten 500 milyon lot satar demedim ,10 milyoncuk satar.her gün 1 milyon satışa koyar 5 günde taban zaten.oralarda 1 ay bekler.kredili alanlar vs iptal olur maalesef,yatırım tavsiyesi değildir.şahsi düşüncem

6. yüksek yüksek zirvelere lot koymasınlar

yüksek yüksek zirvelere lot koymasınlar

aşrı aşrı speklere lot vermesinler

uçanda iftiracılara malum olsun

ben trade(treyt) yapmam

hem 0,60 ı hem 1,5 ğu

ben yeni zirveleri özledim

zeynebin bir atı olsada binsede gelse

selimin yelkeni olsa açsada gelse

KARDEŞLERİM yolları bilsede gelse

7.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    bedavadan derken para ödemediler diyor arkadaş...her ne kadar otel fabrika larını birleştirdilersede, neticede birleştikten sonra gerek şirketten borç alarak gerek nimetlerinden faydalanarak tam olarak bilemesekte şirketin gelirlerinden tırtıklayarak zaten ceplerini dolduruyolar...bizim gibi yatırımcılar anca hisse yukselecekte öyle kazanacak. demek istiyor cem bey esasında...haklı da...
    bilançoda yönetim giderleri olsun aldıkları maaş olsun nimetlerinden faydalanan onlar...bizim genel ortalamamız 60 kuruştan aşağı değil...daha fazla olanlarda var...adam ceylanken almış şimdi...hisse yükselecekte aldığı fiyata gelecek birde bu adam 5 yıl 6 yıl beklemiş 3 TL ortalaması varsa 5 TL olmalıki hisse anca o zaman kazansın...patronlar için bloke kalkmış kalkmamış çağrı olmuş olmamış borçlar ödenmiş ödenmemiş sorun yok şirketin kazançından DİREKT fayda sağlıyolar....biz son 5 yıldır ne aldık?
    Son beş yıldır ne aldık sorusunu sormak için önce son beş yıldır hisse içerisinde olman lazım.

Başka insanların mağduriyetini kullanarak bundan faydalanmaya çalışmak hiç hoş değil.

8.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    seni RAHATSIZ EDEN NE? açıkca yaz... bende cevap vereyim..
    Sen kendin Biz yazarak olmadığın bir gruba kendini dahil etmeye çalışıyorsun mağduriyetlerin den faydalanmak için.

Iki gün öncesine kadar faydalanmak için kıçlarından ayrılmadığın grubu şimdi itham etmeye çalışıyorsun çaktırmadan.

17 kuruştan aldığın kağıtları yukarıdan verebilmek için denemediğim yol kalmadı. Geçmişte Hatalar yaptım insanları yönlendirdim dediğin şeyleri üç kuruş kazanacaksın diye yine tekrar ediyorsun.

Yaptığın ayıp diyeceğim ama nasıl olsa anlamayacaksın.

Yazdıkların da ki tutarsızlık da herhalde arada duyduğun suçluluk duygusundan kaynaklanıyor.

Sayfa 227/964 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •