500 Milyon lot havadan geldi söylemi ne kadar komik ama ne kadar çok kişi kulaktan dolma bu söylemi kullanıyor.
Çık bakalım toplam lot miktarından 500 Milyon lotu geriye kaç lot kalıyor. Herbir lot şirketin gerçek değerinin karşılığıdır. Şirket bir masa bir sandalye firması değil.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bedavadan derken para ödemediler diyor arkadaş...her ne kadar otel fabrika larını birleştirdilersede, neticede birleştikten sonra gerek şirketten borç alarak gerek nimetlerinden faydalanarak tam olarak bilemesekte şirketin gelirlerinden tırtıklayarak zaten ceplerini dolduruyolar...bizim gibi yatırımcılar anca hisse yukselecekte öyle kazanacak. demek istiyor cem bey esasında...haklı da...
bilançoda yönetim giderleri olsun aldıkları maaş olsun nimetlerinden faydalanan onlar...bizim genel ortalamamız 60 kuruştan aşağı değil...daha fazla olanlarda var...adam ceylanken almış şimdi...hisse yükselecekte aldığı fiyata gelecek birde bu adam 5 yıl 6 yıl beklemiş 3 TL ortalaması varsa 5 TL olmalıki hisse anca o zaman kazansın...patronlar için bloke kalkmış kalkmamış çağrı olmuş olmamış borçlar ödenmiş ödenmemiş sorun yok şirketin kazançından DİREKT fayda sağlıyolar....biz son 5 yıldır ne aldık?
yüksek yüksek zirvelere lot koymasınlar
yüksek yüksek zirvelere lot koymasınlar
aşrı aşrı speklere lot vermesinler
uçanda iftiracılara malum olsun
ben trade(treyt) yapmam
hem 0,60 ı hem 1,5 ğu
ben yeni zirveleri özledim
zeynebin bir atı olsada binsede gelse
selimin yelkeni olsa açsada gelse
KARDEŞLERİM yolları bilsede gelse
Sen kendin Biz yazarak olmadığın bir gruba kendini dahil etmeye çalışıyorsun mağduriyetlerin den faydalanmak için.
Iki gün öncesine kadar faydalanmak için kıçlarından ayrılmadığın grubu şimdi itham etmeye çalışıyorsun çaktırmadan.
17 kuruştan aldığın kağıtları yukarıdan verebilmek için denemediğim yol kalmadı. Geçmişte Hatalar yaptım insanları yönlendirdim dediğin şeyleri üç kuruş kazanacaksın diye yine tekrar ediyorsun.
Yaptığın ayıp diyeceğim ama nasıl olsa anlamayacaksın.
Yazdıkların da ki tutarsızlık da herhalde arada duyduğun suçluluk duygusundan kaynaklanıyor.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri