Serkanyavuz; bir günde 700K aldım diye yazmıştınız o mesajınızı göremedim. Siz bir günde 700K kimden aldınız. Davacı Grup ve Müdahillerinden 1 lot alamazsınız davaya katılmayanlarda ise şahsen ben o miktarda lot olduğunu da düşünmüyorum. ( İzmir Grubu hariç ki onlardan zaten alamazsınız ) Siz Yusufyıldıza rica ederek enerjinizi şeytana saklayın yazmışsınız...!
Bende sizden rica ediyorum; almış olduğunuz lot miktarını rica etsem dekont/makbuz ile ispatlar mısınız. Burada 2/3 arkadaş alıcı iseniz bende veririm diye yazmış hatta özelinize de yazmış neden alıcı iseniz cvp vermediniz?
Bende 3 liradan 5 liradan alıcıyım derim, ama lafla peynir gemisi yürümez...!
Lütfen çıkar uğruna kul hakkına girecek davranışlardan kaçınınız/kaçınalım.
Tam 3,5 ay önce Adnan Bey ile konustuğumda kendisi 31.12.2018 işlemleri hemen hızlandırıp/sonlandırıp gerekli adımları atacağız demişti. Gönülü çağrı vb için...!!!
Anelt yöneticileri kendilerini yalanlamaktan faaliyetsiz olan şirketi bile değerleme yaptıramadılar gönüllü çağrı fiyatı belirleyemediler. Sonra bu yönetim BİST'te biz faaliyette idik diye itirazda bulunuyor. KEŞKE KAYYUM ATANSA bak nasıl faaliyete giriyor, nasıl değerleniyor.
Syg.
Yer İmleri