bence 125 baz puan faiz artışı gelecek bugün...
bence 125 baz puan faiz artışı gelecek bugün...
“Çok tuhaf bir yaratıktır insanoğlu, nice önemsiz nedenle korkunç uykusuzluklar çeker de, savaş arifesinde mışıl mışıl uyur.”
Jose Saramago/ Filin Yolculuğu
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Lost person arkadasin yazisini bulamadim buraya yazayım bir an once psikologa git endise strese ve travmaya bagli panik atak olmussun öncelikle bunun uzerine gidilmesi gerekir yoksa burdaki yazılanların hicbirini gerçekleştiremezsin hatta en iyi bildiğin hisseyi bile alamazsin icindeki kaybetme korkusunu bastiramazsin riskli islerden uzakdur bence ayni korkuları tekrar tekrar yaşayıp yıpratma kendini nazicaze fikrim budur .
Yine ne büyük çelişkidir ki insanoğlu en büyük atılımlarını ve gelişimini savaşarak elde etmiştir. İnsanoğlu hayatta kalma içgüdüsü ile savaşmayı ve kendini bu dürtüyle geliştirmeyi istemeseydi hala taşları yontuyor olabilirdi. İnsanoğlunun doğasında olan bu dürtü nedeniyle savaşların arifesinde mışıl mışıl uyumasına şaşırmamak lazım. Çünkü kendi içinde programlanmış bir sürecin hazzını ve keyfini çıkarıyor.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
125 puan bekliyorum bende.
azı olursa şaşırmam, fazlası için çok şaşırırım.
ytd.
syg,
mb açıklamasını canlı nerden izleyebiliyoruz
Mike tyson vuruşu bekliyorum ben !! bakalım görecez nakavt da olabilirim tabi![]()
Yer İmleri