Sayfa 228/614 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Hırsizın önde gidenleri borsanın satış yemesini bekliyorlar ele vermek için net.

2.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Hırsizın önde gidenleri borsanın satış yemesini bekliyorlar ele vermek için net.
    Ele vermiş zaten daha ne verecek her şey uçup gitmiş zaten.... seve seve gidecek Bu fiyatlardan anca benden sallanani alır

3. Bu rallide bu uyuz senette fena yakalandik ne teknik ne temel işliyor..soyguncu ne derse o oluyor sıksın bakalım sıkabildiği kadar eninde sonunda patlayacaklar kutusunu

4.  Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Bu rallide bu uyuz senette fena yakalandik ne teknik ne temel işliyor..soyguncu ne derse o oluyor sıksın bakalım sıkabildiği kadar eninde sonunda patlayacaklar kutusunu
    Bistin bi düzeltmesini görmek lazım bakalım ne yapcak asıl orda belli olcak.

5. Sayın polisancı kardeşler bir sorun olacak
    Borsada polisan yatırımım yok lakin
    Bu istanbul pendik yayalar ramazanoğlu mahallesi diye bir yer var giymedim görmedim ama dedemden 1 dönüm civarı bir arsa kaldı yıllardır vergisi ödüyorum,
    Dedem babasına kızıp memleketen istanbula göçtüğünde 3-5 altına alıp orada bir kaç yıl koyun otlatmış.. bir arada polisan diye bir fabrikada bekçilik yapmış.
    O polisan bu polisan mıdır bilmiyorum..
    Vergisi verdik hep imarda yokmuş idi..
    yurtdışında yaşıyorum tebligat gelmiş..
    İmar onaylandı babından bir şeyler yazıyor
    Birde nerden buldularsa telefonumu emlakcılar arayıp mesaj atıp duruyor. Dop yapı mı dik yapı mı oradan bir sürü vatandaşın mesajı var.. Noluyor anlamıyorum. Uzaktanda olsa deniz görürmüş ancak şimdilerde dev yapılardan görünmez herhalde.
    Internettede şöyle aşağıdaki linkte bölge ile ilgili bir haber var...

Dedemden iyi bir şey kalmış olabilir mi?

https://m.pendik.bel.tr/haber/detay/...mar-uygulamasi

Bölgeye üniversite hastane otel rezıdanlar avm felan yapılacak diye bir söylentide varmış..

Nedir bu işin aslı astarı?
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

6. Polisan holding arsaları değerleme raporuna baktım..
    Ada pafta parsel bilgileri aynı.
    Ramazanoğlu 1. Bölge polisan arsalarıymış..

Neyse polho 175 dönüm istanbul pendik arsalarınıza gelen imar hayırlı olsun...!
    Bol kazançlar dilerim.

Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

7.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Sayın polisancı kardeşler bir sorun olacak
    Borsada polisan yatırımım yok lakin
    Bu istanbul pendik yayalar ramazanoğlu mahallesi diye bir yer var giymedim görmedim ama dedemden 1 dönüm civarı bir arsa kaldı yıllardır vergisi ödüyorum,
    Dedem babasına kızıp memleketen istanbula göçtüğünde 3-5 altına alıp orada bir kaç yıl koyun otlatmış.. bir arada polisan diye bir fabrikada bekçilik yapmış.
    O polisan bu polisan mıdır bilmiyorum..
    Vergisi verdik hep imarda yokmuş idi..
    yurtdışında yaşıyorum tebligat gelmiş..
    İmar onaylandı babından bir şeyler yazıyor
    Birde nerden buldularsa telefonumu emlakcılar arayıp mesaj atıp duruyor. Dop yapı mı dik yapı mı oradan bir sürü vatandaşın mesajı var.. Noluyor anlamıyorum. Uzaktanda olsa deniz görürmüş ancak şimdilerde dev yapılardan görünmez herhalde.
    Internettede şöyle aşağıdaki linkte bölge ile ilgili bir haber var...

Dedemden iyi bir şey kalmış olabilir mi?

Bölgeye üniversite hastane otel rezıdanlar avm felan yapılacak diye bir söylentide varmış..

Nedir bu işin aslı astarı?
    Kardeş o Polisan bu Polisan doğru..ayrıca hiç kimseye güvenme heleki emlacilara.sakin ..burayida değerlendirecek isen sakin parayla değer biçme gayrimenkul veye benzeri varlıkla takas değerlendir veya satılığa çıkarma....bekle bir piyasalar otursun sabırlı ol

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Polisan holding arsaları değerleme raporuna baktım..
    Ada pafta parsel bilgileri aynı.
    Ramazanoğlu 1. Bölge polisan arsalarıymış..

Neyse polho 175 dönüm istanbul pendik arsalarınıza gelen imar hayırlı olsun...!
    Bol kazançlar dilerim.

üstad nick hafızamda eski hisse netçilerden .tskler paylaşım için degerleme raporlarında arsaların o yıllardaki vasıfsız vasıflarıda yazıyor )beklenen revize imar planları bu olabilirmi yarın şirketi arayıp sorayım.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Sayfa 228/614 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •