Sayfa 229/1009 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku
    Çok güldüm gerçekten.Alemsiniz.O koltukta verilen sözlerin ne kadar ehemmiyeti var sizce.
    1-2 ay o koltukta kalacağının garantisi var mı?
    Zamanı gelmeden görevinden alınan başkanların günahı neydi.Sanki birilerini dinlemeyip faiz arttırmış veya indirmemişlerdi.
    Ekonımi yönetimine güvenimiz %100
    Evet ancak politikacının da oyun alanı kalmadı. Zira şu an atanan görevli bir teknokrat. Onu da görevden alıp yerine getirilebilecek başka hikayesi olan bir alternatif yok. Görevden alıp yerine tekrar bir teknokrat getirilirse hiçbir etkisi olmaz.Hatta zararı daha da büyük olabilir. Mevcut etki de zaten göreve gelen teknokrat faiz artışı yaptığı için yakalandı.
    Ben pek manevra alanı göremiyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet ancak politikacının da oyun alanı kalmadı. Zira şu an atanan görevli bir teknokrat. Onu da görevden alıp yerine getirilebilecek başka hikayesi olan bir alternatif yok. Görevden alıp yerine tekrar bir teknokrat getirilirse hiçbir etkisi olmaz.Hatta zararı daha da büyük olabilir. Mevcut etki de zaten göreve gelen teknokrat faiz artışı yaptığı için yakalandı.
    Bu durumda siz tüm birikiminizle TL desiniz..

3. taze oran

akbank 100k dolar temdit %1

4.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    taze oran

akbank 100k dolar temdit %1

Bilgi paylaşımınız için teşekkürler. Ancak ( yanlış anlaşılmaması amaçlı ) çoğu banka gecelik olarak (repo ) 2 - 2,5 verirken neden akbank ? Örneğin Fiba , Alternatif , Odea , Anadolu , Burgan vb....

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bilgi paylaşımınız için teşekkürler. Ancak ( yanlış anlaşılmaması amaçlı ) çoğu banka gecelik olarak (repo ) 2 - 2,5 verirken neden akbank ? Örneğin Fiba , Alternatif , Odea , Anadolu , Burgan vb....
    burgan ve fiba bankta da hesap var.

hem riski yaymak hem de aslına bakarsanız %1 ve 2 arasında değişen 15doları civarı bir miktar. o yüzden butik bankalardan ziyade büyük bankalardan birini de tercih ediyorum.

ama mesela %8 ve %16 gibi bir oran olsaydı söylediğinizde çok haklıydınız.

6. arkadaşlar 50 bin dolar bir bankadan diğer bankaya geçmesi ne kadar tutar işlem ücreti .bir de aynı gün geçiyor mu ?

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Millet altınlarını dolarlarını bozup ev araba tüketmeye başladıktan sonra tekrar faiz indirirler. Dolar her sene enflasyon üstünde artış sergiler.

Dolar kuru tahminlerim

2021 Sonu 8,5
    2022 Sonu 10
    2023 Sonu 12

Fed uzun yıllar gevşek davranacak varsayımı ile bu tahminleri yaptım.

8. Hele bir yarın gelsin, Tüik şubat ayı enflasyon verilerini açıklasın, zaten niyetleri belli olur. Dolar mı faiz mi o zaman karar vermek daha mantıklı olur. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 229/1009 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •