Sayfa 23/172 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 1374 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Algoritmik Trade Sistem Sinyalleri ve Gerçek Hesap Paylaşımlı (Şeffaf)

1.  Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Tek bir barda ani yükseliş - düşüş yapan hisseler için indikatörler çok geç sinyal üretiyor. İndikatörler mumun kapanışını beklediği için geç sinyal olmaktadır. Birde böyle aniden oluşan barlar karı götürmekte, yüksek zarara neden olmakta.

Mesela dünden shortsun sabah 10 civarlarında bazen tek bir barda % 1,5 -2 lik yükseliş olmaktadır. Böyle bir harekette indikatör geç stop sinyali ürettiği gibi ,al sinyalide geç olmaktadır.

SM-J500FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mesaj yarım kaldı burdan devam edeyim

Bende indikatörün geç sinyal üretmesine çözüm olarak ne yapılabilir düşünüyorum. Karlı pozisyondayken bazen gelişen ani hareketlerde kar gittiği gibi , ters pozisyon açmak için bile geç olabilmekte.

Sistem oluşturuyoruz her şeyi indkatör sistemine dayandırıyoruz, sonuna kdar sadık kalmaya çalışıyoruz yine olmuyor yine olmuyor.

İndikatör sistemini pozisyona giriş için kullanılmalı fakat herşey sadece giriş sinyalinde degilki , pozsyondan çıkış, stplos belirleme,karı kitleme gibi faktörlerde çok önemli. Bunların önemini bedelini ödeyerek tecrübe ediyorum.

Bu yüzden pozsyona giriş sinyali yanına
    - Atr tabanlı stop noktası
    - Atr tabanlı izsüren stop
    - Kademeli 1. Kademe 1/1 risk ödüle dayalı hedef 2. Kademe 2/1 r/ö hedefi

gibi noktalarıda monte ediyorum. Yani her pozisyona girdiğimde stop noktam, 1. Kademe çıkış yerim 2. Kademe çıkış yerim bellidir.

Ha bunları yine söylüyorum. Bu stratejiyi ben manuel yapıyorum. Bunu algoya çevrilebilirmi.

Kodların içine indikatör alsat sinyali dışında Atr tabanlı stoplos, izsüren stop, stop noktasıyla orantılı risk ödül oranına göre belirlenmiş hedef noktaları , kademeli çıkış gibi şeyler monte edebilirmiyiz.

Aklıma şu geldi indikatörlerin farklı paremetrelerini kullanarak kademeli çıkış ,stop noktası felan belirlenebilir , fakat kastedtiğim stop,iz süren stop ,kademe noktalarının saf fiyat hareketine dayalı olmasıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Mesaj yarım kaldı burdan devam edeyim

Bende indikatörün geç sinyal üretmesine çözüm olarak ne yapılabilir düşünüyorum. Karlı pozisyondayken bazen gelişen ani hareketlerde kar gittiği gibi , ters pozisyon açmak için bile geç olabilmekte.

Sistem oluşturuyoruz her şeyi indkatör sistemine dayandırıyoruz, sonuna kdar sadık kalmaya çalışıyoruz yine olmuyor yine olmuyor.

İndikatör sistemini pozisyona giriş için kullanılmalı fakat herşey sadece giriş sinyalinde degilki , pozsyondan çıkış, stplos belirleme,karı kitleme gibi faktörlerde çok önemli. Bunların önemini bedelini ödeyerek tecrübe ediyorum.

Bu yüzden pozsyona giriş sinyali yanına
    - Atr tabanlı stop noktası
    - Atr tabanlı izsüren stop
    - Kademeli 1. Kademe 1/1 risk ödüle dayalı hedef 2. Kademe 2/1 r/ö hedefi

gibi noktalarıda monte ediyorum. Yani her pozisyona girdiğimde stop noktam, 1. Kademe çıkış yerim 2. Kademe çıkış yerim bellidir.

Ha bunları yine söylüyorum. Bu stratejiyi ben manuel yapıyorum. Bunu algoya çevrilebilirmi.

Kodların içine indikatör alsat sinyali dışında Atr tabanlı stoplos, izsüren stop, stop noktasıyla orantılı risk ödül oranına göre belirlenmiş hedef noktaları , kademeli çıkış gibi şeyler monte edebilirmiyiz.

Aklıma şu geldi indikatörlerin farklı paremetrelerini kullanarak kademeli çıkış ,stop noktası felan belirlenebilir , fakat kastedtiğim stop,iz süren stop ,kademe noktalarının saf fiyat hareketine dayalı olmasıdır.

1. wps serverım bar kapanısı beklemez şartlar gerçekleşiyorsa alır geçer. bahsettiğiniz handikapları yaşamamış olur. Fakat 2.wps buradakı sıstemım oldukça klasık. Bar kapanısıyla emır gonderır.

Klasık bir sistem neler uretebılır görmüş olacağız hepimiz.

Mantıklı olan her çıkarım algo yapılabilir. Bahsettiğiniz herşey yapılabilir ancak bunları düşünürken mantıklı olmamız lazım yani 2 adet kar alınız var bırı ne zman calısacak dıgerı ne zman calısacak belırlemek lazım. Kademe kısmını tam anlamadım ama dedıgım gıbı mantıklıysa her türlü robot yapılabilir.

İlla stop kar al olmak zorunda degıl bazı sıstemlerde bunlar toplam getiriyi düşürebilmektedir.

Bunları yapan algoritmalar yazılır, robot olarak ideal alt yapısında calısır. Fakat back test yapılamaz. çünkü back test için ayrıca bir geliştirme yapmak lazım buda çok fazla vakit zaman demek ideal terminalini kitleyedebilir bu kadar analizi görsel hale getirmek. ama dediğim gibi robot olarak yazılıp işlem yaptırılabilir.

Bunun dışında neyin olmadığını anlamadım sisteminizin istatistikleri var mı ne yaptınız da ne olmadı merak ettim.

Bu arada cuma günü tüm 3 günlük sinyalleri ve portfoyu paylaşacağım sık sık paylaşıpta kalabalık etmenın alemi yok 1 sene buralardayız nasılsa.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

3. 1-Wps server nedir?
    2-Ne işe yarar?
    3-Hangi tür server tercih edilmelidir?
    4-Server seçerken nelere dikkat edilmelidir?
    5-Algo trade için gerekli midir?

4.  Alıntı Originally Posted by pardusking Yazıyı Oku
    1-Wps server nedir?
    2-Ne işe yarar?
    3-Hangi tür server tercih edilmelidir?
    4-Server seçerken nelere dikkat edilmelidir?
    5-Algo trade için gerekli midir?
    1 ve 2 sorunun cevabi konunun ilk mesajinda var kisaca 24 saat kesintisiz calisan bilgisayar demek internetli

Wps vds bulut vb seklinde ayriliyor hepside ayni isi yapiyor.

Benimki bulut sunucu kisaltmasi ne hatirlamiyorum.

Ucuz ve kaliteli olmasina ozelliklerine bakmali ona gore secim yapmalisin makdosun 2. Paketi gayet yeterli yillik 300 tl civarinda

Illa sart degil kendi makinandanda calistirirsin ama elektirik ve internet kesintilerinde algoritman calismaz
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

5. borsa viop trade etmek kumar mı güzel bir yazı olmuş alıntıladım hayat her yeri kumar cebınıze gıren her para

siz kazandıkça aslında bır baskası kaybedecek. Sistem böyle tasarlanmış güçsüz olan hayatta kalamaz.

Bakın aslanlara ve ceylanlara onun gibi. Gücü elde etmeniz lazım güç nedir ? PARADIR

Yoksulluğa karşı çalışmalarıyla bilinen yardım kuruluşu Oxfam, Davos’ta yarın başlayacak olan Dünya Ekonomik Forumu öncesinde yıllık raporunu yayımladı. Raporda, dünyanın en zengin 26 milyarderinin, dünya nüfusunun en yoksul yüzde 50’sini oluşturan 3,8 milyar insanın toplam varlığına eşit servete sahip olduğu bildirildi.

“Kamu yararı mı, özel servet mi?†başlıklı raporda, servetin giderek daha az sayıda elde yoğunlaşmasına dikkat çekilerek 2018’de zenginlerin daha zengin, yoksulların daha yoksul hale geldiği ifade edildi.

Aradaki uçurumun giderek büyümesinin yoksulluğa karşı mücadeleyi zorlaştırdığını belirten Oxfam, %1 oranındaki bir varlık vergisi ile 418 milyar dolar gelir sağlanabileceğini ve bununla, dünyada okula gitmeyen tüm çocukların eğitim masraflarının yanı sıra sağlık hizmetlerinin de karşılanabileceğini ve 3 milyon ölümün engellenebileceğini vurguladı.

Servet yoğunlaşması
    Rapora göre, dünya çapında 2200 milyarderin serveti 2018 yılında 900 milyar dolar, yani günde 2,5 milyar dolar artış gösterdi.

En zenginlerin serveti yüzde 12 oranında artarken, dünya nüfusunun en yoksul yarısının varlığı yüzde 11 azaldı.

-------------------------------------

Para parayı çeker derler alakası yok. Para kazananlar risk alabilenlerdir ceylan sürüsünün üstüne atlayabilen aslanlardır hayatta kalanlar.

adam kazandıkça yeni yatırımlar yaparak rısk alıyor 10 kere baatıyor yıne rısk alıyor rısk almazsanız oldugunuz yerde çakılı kalacaksıız.

6. Bugüne şu şarkıyla girelim. "KAZA"

7. Dikkat!

8. Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

Sayfa 23/172 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •