Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 23/68 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
Arama sonucu : 550 madde; 177 - 184 arası.

Konu: IZFAS - İzmir Firça Sanayi ve Ticaret AŞ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
     Alıntı Originally Posted by türkeş Yazıyı Oku
    Dün bizim son kalan arkadaşlarda izfaş ile vedalaştı bizim ekipten kimse kalmadı herkes düzenli şekilde çıktı tahtadan güzel kazandık şansımızı artık başka yerlerde arayacaz gerçi defalarca bulaşmayız artık dedik girdik ama o ayrı bundan sonrası bence ya hızlı yükseliş olur ya da düşüş biz kazandık inşallah tahtanın spekleride kazanır çünkü ilk günden bugüne tahta da kimseyi üzmediler almak isteyen aldı satmak isteyen sattı kendimizden biliyoruz ucuz fiyatlı alsak da spek üstümüze oynamadı istediğimiz fiyatta da satışımıza imkan verdi inşallah kendileri de kazanırlar

hadi hayırlısı olsun,ben daha buralardayım, dün bi araştırma yaptım onun sonucunu bekleyecem .Bu hissenin farklı beklentilerle çok farklı yerlede gideceği düşüncesindeyim. C grup tan B gruba geçmek sonrasında Bedelsiz sermaye vermek bence bugunlerin habercisiydi. 3 er ay aralıklarla gerçekleşti.her 3ayda bir bişeyler oldu .En son 10.ayda beklentiyi satın aldı yani kendi düşüncem Ocak ayındada devam ederse geçen sene olduğu gibi her 3 ayda bir beklentilerle 2018 sonuna gelecek fiyatları düşünemiyorum.Bakalı izliyip görücez.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
    Açıklamalar

%51 oranında bağlı ortaklığımız İzmir Rulo Sanayi Ticaret A.Ş. ile Standart Civata Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında bağlı ortaklığımız bünyesinde üretim ve satışı gerçekleştirilen Rulopa ve VEGA markalı ürünlerin pazarlanması ve dağıtımı için görüşmelere başlanmış olup, konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyunun bilgilerine sunulacaktır.

Yani diyor ki artık ciroyu 3e 5e katlama zamanım geldi.
    Sonra ver elini A grubu ve Ulusal endekse demek ki spek mipek hikaye ,ben boşu boşuna yükselmiyorum.Daha da çok yükseleceğim piyasa fiyatımı ciromdaki artış arttıracak.
    Bence artık 10üstü fiyatlamalar gelecektir.Sonrası Allah kerim ama eğer bu haberlerin devamı gelirse Banvit örneği ortada.

3. yarın OSMANLI MENKUL GEDİKTEN ALDIĞI 16000 lotu satar.ky olur

Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
     Alıntı Originally Posted by seheryıldızı Yazıyı Oku
    yarın OSMANLI MENKUL GEDİKTEN ALDIĞI 16000 lotu satar.ky olur

Gedik kaptırdığı malın peşine düşmesinde.

5. bu tip küçük kağıtların mali yapısının güçlenmesi açısından bu tip anlaşmalar önemli kar marjının yüksek olduğu bir sektör cirolar artarsa temettü ve bedelsiz oranlarını yüksek dağıtabilir ki düşük karlılıklarda bile %50 bedelsiz vermiş bir firma takipte olmakta fayda var

6. vay be haftayı 9.50 den kapatmış

7. hisseye bak yıllık bazda 1 e 10 dan fazla kazandırmış izfaş altın madeni gibi

dikkatli olmakta fayda var demirbaş yatırımcı olmamak lazım

8. Aranıza yeni katılan biri olarak......Takaslara bakarsak.

1,Ziraat 1,344,000

2,A1 Yat 904,000

3,Şeker 626,000

4.Garanti 533,000

5.iş 490,000

Son bir ayda farkettiğim İş yatırımda azalma çabası var.

Fakat hisse gerilemiyor. ilk 3 kurumun takası düşmedikçe sepetin %50sini değerlendirebilirim.

Sayfa 23/68 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •